Premium Green nagradna igra: Osvoji 20.000 za uljepšavanje u Poliklinici Bagatin

Nagradna igra uz Premium Green dodatake prehrani s visokokvalitetnim sastojcima iz prirodnih izvora traje od od 11. studenog 2019. godine do 20. prosinca 2019. godine (do 23:59:59).

GLAVNA NAGRADA:
1 x Poklon bon u vrijednosti od 20.000 kuna u poznatoj Poliklinici Bagatin te Premium Green poklon paket koji se sastoji od pet Premium Green proizvoda (1x Beauty Complex, 1x Marine Magnesium, 1x Stress Balance, 1x Immuno Complex, 1x Detox Liver). Vrijednost nagrade je 20.757,00 kuna s PDV-om.
Dodatne nagrade:
5 x ZAKS narukvica – srce s krilima i poklon paket Premium Green proizvoda
5 x poklon paket Premium Green proizvoda

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač koji je stariji od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji za vrijeme trajanja nagradne igre u ljekarničkim jedinicama i specijaliziranim prodavaonicama, Bio&Bio trgovinama ili Dm-u (drogerie markt d.o.o) ostvari kupnju barem jednog Premium Green proizvoda: Beauty Complex, Immuno Complex, Marine Magnesium, Detox Liver, Stress Balance i Nature Multimix.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: PREMIUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

U nagradnoj igri će biti jedno izvlačenje u kojem će biti definirano svih 11 dobitnika, koje će biti održano dana 08.01.2020. godine u prostorijama društva Fidifarm d.o.o. na adresi Rakitje, Obrtnička 37. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 11 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od dana izvlačenja na Facebook stranici https://www.facebook.com/PremiumGreen.hr/, te na web stranici https://www.premiumgreen.hr/.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE