Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

mcdonalds-rodjendan-15-godina-u-hrvatskoj

 

 

McDonald’s organizira veliku nagradnu igru povodom EURO 2012. Informacije i novoj nagradnoj igri možete pronaći na stranici
McDonalds EURO 2012 nagradna igra


 

 

 

McDonald’s u 2011. godini slavi svoj 15. rođendan poslovanja u Hrvatskoj, a veliko slavljeničko raspoloženje želi podijeliti i s vjernim gostima. Povodom svog rođendana, McDonald’s je pripremio mnoge pogodnosti i darove za svoje goste i poslovne partnere. Jedna od tih pogodnosti je i  McMember kartica.

McMember kartica svome vlasniku daje jedinstvenu ponudu!
Naime, svakog vlasnika McMember kartice pri svakoj kupnji poznatog McMenua*, McDonald’s časti gratis proizvodom!
Izabrati možete između neodoljivog McSundae™ sladoleda s preljevom (čokolada, jagoda ili karamela) ili Coca-Cole 0,25 l.
* McMenu se sastoji od sendviča, velikog pommesa fritesa ili salate i pića 0,5 l!

Budući da McDonald’s želi nagraditi 15. godišnju vjernost gostiju, ponuda će trajati do 2. Veljače 2012., u svim McDonald’s restoranima na području Republike Hrvatske (Zagreb, Velika Gorica, Karlovac, Varaždin, Osijek, Rijeka, Pula, Split, Šibenik, a uskoro i Sisak).

Kako biste i Vi bili dio rođendanskog slavlja, odnosno kako bi dobili McMember karticu, ispunite elektronski formular na ovoj web stranici i zatražite svoju McMember karticu. Želja je da svaki gost dobije svoju osobnu karticu, koja će glasiti na njegovo ime, a ujedno mu poslati i obavijesti o pogodnostima koje osigurava McMember kartica.

Navedene podatke pošaljite što prije kako bi u najkraćem roku primili Vašu McMember karticu i počeli uživanje u McDonald’sovim rođendanskim pogodnostima.

Radujemo se druženju u našoj rođendanskoj godini i vidimo se u McDonald’su!

Više na adresi www.mcdonalds.hr/mcmember-kartica

Najnovije nagradne igre

Oglasi