Uvjeti korištenja

Stranica  NagradnaIgra.com.hr nije odgovorna za točnost objavljenih podataka. Igrači nagradnih igara dužni su prije uključivanja u nagradnu igru pročitati pravila nagradne igre na stranici priređivača. Stranica NagradnaIgra.com.hr isključivo pruža infomacije o nagradnim igrama s ciljem olakšanog praćenja novih nagradnih igara za posjetitelje stranice.

Članovi naše Facebook stranice mogu se odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Korištenje kolačići – Cookies

Mrežno sjedište (engleski naziv: website) nagradnaigra.com.hr koristi kolačiće (engeski naziv: cookies) radi analize posjeta te unaprjeđenja korisničkog iskustva. Kolačiće koristi 99% web stranica, a koriste se kako bi vidjeli reklame prilagođene vama i kako bi mogli lajkati putem vašeg Facebook korisničkog računa.

Kolačići su male teksutalne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo. Korištenjem našeg websitea pristajete na uporabu kolačića.

Na našem websiteu koristimo trajni kolačić kojega generira Google Analytics putem analytics.js skripte (Universal Analytics). U svrhu praćenja statistika posjeta, na Vaše računalo se pohranjuje kolačić imena _ga koji generira i na Vaše računalo pohranjuje nasumičan broj kako bismo anonimno mogli razlikovati Vas od ostalih pojetitelja naših stranica. Ovaj kolačić također koristi i značajke oglašavanja Google Analyticsa, a pomoću njega su nam omogućene značajke kao što su ponovni marketing (eng. remarketing – posluživanje oglasa na temelju prethodnih posjeta našoj web-lokaciji), demografsko izvješćivanje i izvješćivanje o interesima Google Analyticsa, integracija platforme DoubleClick te izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži. U tu svrhu se na vaše računalo pohranjuje i privremeni kolačić _gat. Više o tome kako Google upotrebljava kolačiće u oglašavanju pročitajte ovdje! Za isključivanje značajki ovih kolačića i upravljanje njihovim postavkama, posjetite postavke oglasa ili instalirajte u Vaš web preglednik add-on koji se nalazi ovdje!

Više o privatnosti Google Analytics sustava praćenja i analize posjeta pročitajte ovdje!

Na Vaše računalo će se također spremiti i trajni kolačić o tome da Vam se obavijest o kolačićima ne pojavljuje na vrhu naših web stranica svaki puta kada nasposjetite, tj. jednom kada kliknete “Slažem se!“, obavijest o kolačićima Vam se više neće prikazivati.
Vaša privatnost nije narušena i nikakvi osobni podaci nam putem ovih kolačića nisu dostupni.

Korištenje značajke oglašavanja u Google Analyticsu

Značajke oglašavanja u Google Analyticsu omogućene na našoj stranici koriste se za oglase koje možete vidjeti na stranici i obuhvaćaju:
– remarketing u Google Analyticsu
– izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži
– demografsko izvješćivanje i izvješćivanje o interesima Google Analyticsa
– integrirane usluge za koje je potreban Google Analytics za prikupljanje podataka putem oglašavačkih kolačića i anonimnih identifikatora

Posjetitelji web-lokacije koji ne žele da se njihovi podaci upotrebljavaju u Google Analyticsu mogu instalirati programski dodatak preglednika za isključivanje Google Analyticsa.< Taj dodatak šalje naredbu u JavaScript kôd usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) na web-lokacijama da je upotreba podataka u usluzi Google Analytics zabranjena. Upotrebom programskog dodatka za isključivanje Google Analyticsa vlasnici web-lokacija mogu nastaviti s primjenom drugih alata za mjerenje analitike web-lokacija.

Za upute kako isključiti korištenje podataka u Google Analytics posketite stranicu s uputama na adresi
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Da biste isključili Analytics za web, posjetite stranicu za isključivanje Google Analyticsa i instalirajte programski dodatak za svoj preglednik. Više informacija o instaliranju i deinstaliranju programskih dodataka potražite u resursima pomoći koji se odnose na vaš preglednik.

Ažuriranje preglednika ili operativnog sustava može utjecati na funkcioniranje dodatka za isključivanje. Ovdje saznajte više o upravljanju programskim dodacima za Chrome. Ako ne upotrebljavate preglednik Chrome, izravno kod proizvođača svog preglednika provjerite funkcioniraju li dodaci na verziji preglednika koju upotrebljavate.

Najnovije verzije preglednika Internet Explorer ponekad učitavaju dodatke za isključivanje usluge Google Analytics nakon slanja podataka na uslugu Google Analytics. Ako upotrebljavate preglednik Internet Explorer, dodatak postavlja kolačiće na vaše računalo. Zahvaljujući tim kolačićima svi se prikupljeni podaci odmah brišu s poslužitelja za prikupljanje podataka. Kolačići treće strane moraju biti omogućeni na pregledniku Internet Explorer. Ako izbrišete kolačiće, dodatak ubrzo ponovno postavlja te kolačiće da bi dodatak preglednika za Google Analytics ostao potpuno funkcionalan.

Programski dodatak preglednika za isključivanje Google Analyticsa ne onemogućuje slanje podataka na samu web-lokaciju ni druge načine slanja podataka drugim uslugama za web-analitiku.

Ako vas zanima jednostavan tekst o kolačićima kliknite  OVDJE