NaslovnicaBesplatne nagradne igre24sata.hr: ulaznica za 'Praskozorje' i još 50 darova

24sata.hr: ulaznica za ‘Praskozorje’ i još 50 darova

praskozorje-ulaznice-24sata-nagradna-igra.jpg.Za sve vjerne fanove Sumrak Sage 24sata.hr je pripremio nagradnu igru u kojoj poklanja 20 ulaznica za projekcije filma U CineStar Multiplexima diljem Hrvatske te još 50 nagrada s motivima iz filma!

U srijedu, 16. studenoga, požurite na kioske i kupite svoj primjerak novina 24sata. Pronaći ćete ekskluzivni prilog ‘Sumrak Saga: Praskozorje’ koji donosi sve što vam je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri!

Nakon što ste nabavili svoj primjerak novina, ispunite obrazac za prijavu u nagradnu igru OVDJE!

Upišite sve podatke u obrazac, upišite i ključnu riječ nagrade za koju želite konkurirati (ključne riječi potražite u prilogu iz novina) i odgovorite na sigurnosno pitanje. Klikom na gumb ‘Prijava’ zabilježit će se vaše sudjelovanje. Možete se prijaviti i više puta i za različite nagrade – povećajte si šanse za dobitak!
Nagradna igra traje od 15. studenoga u 20 sati do 17. studenoga u podne, kada ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući sretne dobitnike i objaviti ih u podrubrici Nagradne igre. Možete osvojiti dvije ulaznice za projekciju filma u CineStar Multiplex kinima diljem Hrvatske, ili šalicu, magnet ili privjesak za ključeve s motivima iz filma – imat ćemo ukupno 60 sretnih dobitnika!

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE