Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u Hrvatskoj24sata nagradna igra za PlayStation 5 konzolu

24sata nagradna igra za PlayStation 5 konzolu

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

24sata nagradna igra traje od od 29.5.2023. do 31.5.2023.

Nagrade:

1 x PlayStation 5 + Demon’s Souls PS5 + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition PS5 jedinične cijene 557,63 € / 4.201,43 kn (bez rabata od 12% i PDV-a)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Od 29.5.2023. (ponedjeljak) do 31.5.2023. (srijeda) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon.

Oglasi

Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom tri dana sakupiti ukupno 2 kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 2 nagradna kupona, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 545, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu”

Sve pristigle koverte koje u sebi sadrže 2 kupona od kojih su minimalno dva ista neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka 16.6.2023., do 9:00 sati ujutro.

Oglasi

Izvlačenje dobitnika

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika i to u petak 16.6.2023. nakon 10:00 sati.

Objava dobitnika

Dobitnici koji su osvojili nagradu u nagradnoj igri „ S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu’’ bit će objavljeni na www.24sata.hr u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Preuzimanje nagrada

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum – Nagradna igra: „ S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu’’ a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac i neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite 24sata.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x