Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

A1 nagradni natječaj će trajati od 12.9.2019 do 20.9.2019. do 23:59h

Nagrade su: 5 x 1 Samsung Galaxy S10+ (osvaja pet najkreativnijih sudionika)

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i koje su ujedno korisnici usluga priređivača.

Sudionici ovog natječaja trebaju na službenoj web stranici natječaja www.20godinaa1.hr ostaviti svoje ime ili nadimak i željenu adresu. Nakon toga, sudionicima će se prikazati upisana adresa sa servisa Google Street View, obogaćena elementima proslave i personaliziranom porukom. Sudionici će klikom na interaktivni element u obliku poklona moći otvoriti kontakt formu u kojoj će na kreativan način trebati opisati svoju idealnu proslavu. Kako bi sudionikova prijava bila valjana, nakon opisa idealne proslave u predviđena polja trebat će ostaviti svoje ime i prezime, e-mail adresu, adresu i mjesto stanovanja, te kontakt broj računalni online zapis prijave smatrat će se službenom prijavom.

Po završetku nagradnog natječaja stručni žiri odabrati će pet najkreativnijih odgovora o čemu će se sastaviti zapisnik. Odluka žirija je konačna. Priređivač će objaviti dobitnike putem službene web stranice https://www.a1.hr/privatni/nagradni-natjecaji najkasnije 23.9.2019

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni putem kontakt broja kojeg su ostavili u prijavi za natječaj i tim putem će se dogovoriti vremenski termin dolaska te moguće snimanje. Dobitnici nagrade biti će kontaktirani od priređivača na ostavljene brojeve telefona, najviše 3 puta u roku od 5 dana od objave dobitnika.

Za detalje i sudjelovanje posjeti https://20godinaa1.hr/Najnovije nagradne igre

Oglasi