Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Addiko banka organizira nagradni kviz koji traje od uključujući 15.05.2017. do i uključujući 05.06.2017. godine

Nagradni fond iznosi 20.000,00 kn (slovima: dvadesettisuća kuna). Organizator će navedeni iznos isplatiti jednom sudioniku, pobjedniku Kviza, u punom iznosu.

Nakon prvog sudjelovanja u Kvizu, sudionik može dobiti jednu dodatnu mogućnost za sudjelovanje, ako odgovori na dodatna pitanja i putem internetske stranice https://kviz.addiko.hr/ podijeli informaciju o Kvizu na društvenim mrežama. Za podjelu informacije sudionik dobiva samo 1 (jednu) dodatnu mogućnost sudjelovanja, bez obzira na broj podjela informacije. Sudionik može dobiti još jednu (treću) dodatnu mogućnost za sudjelovanje ako odgovori na dodatna pitanja i na sudjelovanje u Kvizu pozove pet prijatelja putem obrasca koji se nalazi na internetskoj stanici https://kviz.addiko.hr/.

Pobjednik će o nagradi za pobjedu u Kvizu financijske pismenosti te o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten putem e-mail poruke na adresu koju je naveo prilikom prijave u Kviz odnosno putem SMS poruke ili telefonskog poziva na broj mobilnog telefona koji je naveo prilikom prijave u Kviz, i to najkasnije do 16.06.2017. godine.Ime pobjednika (ime i prezime) će biti objavljeno na internetskoj stranici https://kviz.addiko.hr/, na internetskim stranicama organizatora https://www.addiko.hr/ te na Facebook profilu i drugim društvenim profilima organizatora, te moguće u drugim javnim glasilima organizatora i to najkasnije do 16.06.2017. godine. Organizator će obračunati i uplatiti pripadajući iznos poreza na dohodak, eventualnog prireza te doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje u skladu s važećim propisima na svoj teret te Pobjedniku isplatiti neto iznos nagrade na žiro račun otvoren u Addiko Bank d.d.

Nagradni kviz je objavljen na internetskoj stranici https://kviz.addiko.hr/Najnovije nagradne igre

Oglasi