Oglasi

Adventski kalendar

Kao i svake godine tijekom predblagdanskog razdoblja očekuju nas nagradni adventski kalendari 2021. I ove godine uz sve adventske kalendare dijele se dnevne nagrade uz dnevne pitalice ili prijave.

Popis svih adventskih kalendara možete pronaći OVDJE

Jedan dio adventskih nagradnih igara se odvija na Facebooku, a drugi na stranicama organizatora. Kao i uvijek najpopularniji je Mullerov, a zadnjih godina je sve popularniji Kauflandov i za koji smo već objavili najavu za Kaufland adventski kalendar 2021.Nakon njih po popularnosi dolazi Emmezeta adventski kalendar 2021 sa uvijek vrijednim nagradama.

Nagradni adventski kalendar 2021 imati će i dr. Oetker te HiPP, a mi ćemo se potruditi pronaći sve adventske kalendare prije 1.12. kako bi ih prvim danom prosinca mogli početi igrati i osvajati nagrade.

Svi nagradni adventski kalendari biti će na jednoj stranici.

Adventski kalendar 2021 imaju sve kozmetičke kuće i parfumerije ali znamo da su nagradni adventski kalendari ono što volite. Nadamo se da će ih ove godine biti kao i prijašnjih godina ako ne i više.

Pratite nas putem Facebooka ili Instagrama kako bi vas obavijestili o novim adventskim kalendarima koje dodajemo svaki dan.

Svi adventski kalendari 2021 nalazit će se i na ovoj stranici.
Pratite nas putem Facebooka

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE