Oglasi

Adventski kalendar

Kao i svake godine tokom predblagdanskog razdoblja očekuju nas nagradni adventski kalendari 2020. I ove godine uz sve adventske kalendare dijele se dnevne nagrade uz dnevne pitalice ili prijave. Jedan dio adventskih nagradnih igara se odvija na Facebooku, a drugi na stranicama organizatora. Kao i uvijek najpopularniji je Mullerov koji počinje i prvi i za koji smo već objavili najavu “Muller adventski kalendar 2020“, a nakon njega dolazi Emmezetin adventski kalendar sa uvijek vrijednim nagradama.

Nagradni adventski kalendar 2020 imati će i dr. Oetker, a mi ćemo se potruditi pronaći sve adventske kalendare prije 1.12. kako bi ih prvim danom prosinca mogli početi igrati i osvajati nagrade.

Adventski kalendar 2020 imaju sve kozmetičke kuće i parfumerije ali znamo da su nagradni adventski kalendari ono što volite. Nadamo se da će ih ove godine biti kao i prijašnjih godina ako ne i više.

>> Svi nagradni Adventski kalendari 2020 <<

Oglasi

 

Pratite nas putem Facebooka ili se pretplatite na naš besplatni newsletter za e-mail obavijesti o nagradnim igrama kako bi vas obavijestili o novim adventskim kalendarima koje dodajemo svaki dan.
Svi adventski kalendari 2020 nalazit će se i na ovoj stranici.
Pratite nas putem Facebooka

 

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE