NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceAfter Eight nagradna igra: Osvojite posebne trenutke uz After Eight!

After Eight nagradna igra: Osvojite posebne trenutke uz After Eight!

Trajanje:

After Eight nagradna igra započinje 6.11.2023. i traje do 3.12.2023. godine (uključivo).

Nagrade:

 • GLAVNE NAGRADE:
  • 10 x 2 ulaznice u loži 1. kategorije za baletnu bajku “Orašar” u HNK u Zagrebu, 21.12.2023 u 19:30 sati.
 • Ostale nagrade:
  • 10 x ZAKS poklon kartica pojedinačne vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn
  • 10 x SPAR poklon kartica pojedinačne vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn ukupno

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robne marke AFTER EIGHT i to:

 • Bombonijera After Eight Classic 200g
 • Bombonijera After Eight Orange 200g
 • Bombonijera After Eigth Collection Box 199g
 • Bombonijera After Eight Dark 400g
 • Bombonijera After Eight GinTonic 400g
 • Bombonijera After Eight Cherry 400g

Kako sudjelovati?

 1. Na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Spar u RH za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti najmanje jedan AFTER EIGHT proizvod koji sudjeluje u nagradnoj igri te kupnja mora biti vidljiva na računu.
 2. Prijaviti se na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS prouke na broj 60777 sadržaja: AFTER EIGHT, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja (npr. AFTER EIGHT, 12345/8716/101, Ivan Horvat, Gajeva 5, Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 eur/ 2,40 kn (PDV uključen).
   ili
  • Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.
 3. Sačuvati račun do kraja nagradne igre

Napomena

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 6. prosinca 2023. godine.

Izvlačenje će se odvijati elektroničkim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Prvo će se izvući 10 dobitnika po 2 ulaznice u centralnoj loži za baletnu bajku „Orašar“ u HNK u Zagrebu, zatim 10 dobitnika Zaks poklon kartice i na kraju 10 dobitnika Spar poklon kartice.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena. Javno izvlačenje dobitnika nagrada odvija se prema gore navedenom rasporedu u sjedištu priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru Priređivača.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade (ako je moguće), a potom će u slučaju da to nije moguće biti poslana pisana obavijest dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja. Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Spar na području RH.

Napomena

 • Maloljetnici mogu osobno primiti nagradu samo u prisutnosti svog zakonitog zastupnika.
 • Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.
 • Pogrešne i nepotpune SMS poruke i prijave putem internet obrasca nevažeće su i ne daju pošiljatelju pravo ni na kakvu nagradu. 

Pravila

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE.

Za popis SPAR trgovina posjetite Lokacije i radno vrijeme SPAR i INTERSPAR trgovina

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x