NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaAircash i Mastercard nagradna igra za najveću zabavu ovog ljeta!

Aircash i Mastercard nagradna igra za najveću zabavu ovog ljeta!

Trajanje:

Aircash nagradna igra traje u periodu od 1.7.2023. (12:00 sati) do 7.8.2023. (10:00 sati).

Nagrade:

Nagradni fond sastoji se od 1 nagradnog paketa “VIP paket za ZÜRICH OPENAIR 2023” za 2 osobe koji se održava od 22. do 26.kolovoza 2023. godine u Zürichu čija je vrijednost 5.632,48 EUR (PDV uključen), a koji uključuje:

  • Dvije festivalske VIP propusnice za svih 5 dana festivala koje uključuju pristup zasebnom glavnom ulazu, platformi s najboljim mjestom za gledanje glavne pozornice, odvojenim toaletima i namjenskim barovima, manje čekanje u redovima i veći užitak na festivalu
  • Smještaj u blizinikoji uključuje 4 noćenja s doručkom od 22. do 26.8.2023.
  • Transfer od zračne luke do smještajne jedinice i natrag
  • Povratne aviokarte i putno zdravstveno osiguranje za dvije (2) osobe
  • Poklon bon za džeparac u iznosu od 500,00 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske. U Nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je

  • Uspješno izvršiti najmanje jedno plaćanje u iznosu od najmanje 10 EUR korištenjem Aircash Mastercard® prepaid kartice na jednom od online ili fizičkih prodajnih mjesta koje prihvaća plaćanja Aircash Mastercard prepaid karticama.
  • Svaka transakcija povećava mogućnost osvajanja nagrade

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada održat će se 8. kolovoza 2023. u sjedištu Priređivača, na adresi Ulica grada Vukovara 271, 10000 Zagreb, Hrvatska u 14:00 sati.

Dobitnik nagrade bit će izvučen nasumično putem računalnog programa. Ispravnost izvlačenja dobitnika nagrada nadgledat će tročlana komisija. O tijeku izvlačenja vodit će se zapisnik.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na službenoj web stranici priređivača www.aircash.eu.

Priređivač će pisanu obavijest o dobivenoj nagradi poslati dobitnicima u roku od pet dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada u obliku e-mail pošte poslane na e-mail adresu sudionika ili putem pružatelja poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave.

Preuzimanje nagrada

Nagradu u Nagradnoj igri dobitnik preuzima osobno uz predočenje osobne iskaznice na adresi priređivača ili će nagrada biti poslana elektroničkom poštom ili kurirskom službom na adresu koju je korisnik naznačio priređivaču u roku od 3 dana od dana primitka e-maila poslanog od strane priređivača na e-mail adresu sudionika koju je isti prijavio kao svoju osobnu e-mail adresu za kontakt i korespondenciju ili od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Napomena za dobitnike

  • Iskorištavanje nagrade je moguće isključivo u vremenu održavanja festivala, odnosno u periodu od 22. do 26. kolovoza 2023. godine u Zürichu.
  • Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu ili nagradu više ne bude moguće iskoristiti zbog termina Festivala, gubi pravo na nagradu.
  • Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.

Pravila

Za detaljna pravila nagradne igre za “najveću zabavu ovog ljeta” kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x