Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreAllianz Zagreb: Zalijepi Ivicu i osvoji putovanje

Allianz Zagreb: Zalijepi Ivicu i osvoji putovanje

Oglasi

zalijepi-ivicu-Allianz-Zagreb nagradna igraNatječaj se održava u razdoblju od 15.11.2011. do 15.02.2012. u 12.00 sati i  sastoji se od dva nagradna kola. Prvo kolo traje od 15.11.2011. do 05.01.2012. u 12.00, a drugo kolo od 05.01.2012 u 12.00 do 15.02.2012. u 12.00.

Po završetku kola nagrađuje se dva najbolja korisnika. Nagradu jedan korisnik može osvojiti najviše jedan put.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske, te su registrirane na Facebook-u i aplikaciji „Zalijepi Ivicu“ (na web stranici http://apps.facebook.com/zalijepiivicu/).

Oglasi
Oglasi

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je prijaviti autorsku fotografiju na zadanu temu „Zalijepi Ivicu“, montirati je unutar ponuđenih elemenata, te dati Suglasnost na korištenje iste prema odredbama ovih Pravila. Svaki sudionik može prijaviti najviše deset svojih fotografija.

Svaki korisnik može glasati za prijavljene fotografije na stranici GLASANJE tako da od dvije ponuđene fotografije klikom na jednu od njih odabere onu kojoj će dati svoj glas. Pojedini korisnik Aplikacije za istu fotografiju može glasati najviše pet puta. O korisniku koji sudjeluje samo u glasovanju neće se prikupljati nikakvi podaci, osim onih o broju danih glasova.

Broj bodova fotografije jednak je broju glasova koje je prijavljena fotografija dobila.
Korisnici Aplikacije ne mogu glasovati za fotografije koje su sami prijavili.

Po završetku svakog kola nagradnog natječaja prve dvije fotografije s najvećim brojem bodova osvajaju nagradu.

Nagrada za pobjednike je poklon bon za putovanje u vrijednosti 2.000kn u turističkoj agenciji Generalturist.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko jedan ili više korisnika na top listi ima jednak broj bodova tada je bolje pozicioniran onaj korisnik koji je prije postigao taj broj bodova.

Nagradu jedan korisnik može osvojiti najviše jedan put.

Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenim nagradama, a njihova imena bit će objavljena na stranicama http://apps.facebook.com/zalijepiivicu/, u roku od tri dana od završetka natječaja.

Ukoliko se ne javi u roku od 24 sata od slanja pisane obavijesti o osvojenoj nagradi, dobitnik gubi pravo na nagradu te se ista dodjeljuje sljedećem plasiranom i nastavno tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 24 sata od slanja poruke.

Poklon bon moći ćete iskoristiti do 31.12.2012.
Pobjednici će o načinu preuzimanja svoje nagrade biti na vrijeme obaviješteni pismenim ili telefonskim putem.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi