NaslovnicaIzdvojenoAlways nagradna igra 2022 u Konzum trgovinama: Pakiraj kofere

Always nagradna igra 2022 u Konzum trgovinama: Pakiraj kofere

Trajanje:

Always nagradna igra u Konzumu počinje 01.03.2022., a završava 31.03.2022.

Nagrade:

 • Glavna nagrada
  • 1 x voucher turističke agencije Mediteran Adria d.o.o. za putovanje* na destinaciju u Hrvatskoj u vrijednosti od 15.000 kuna
 • Ostale nagrade:
  • 10 x kofer American Tourister sunside spinner (vrijednost nagrade: 1218 kn)
  • 20 x Godišnja zaliha uložaka Always

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 30.708,40 kuna

Važne informacije o glavnoj nagradi:

 • putovanje treba biti iskorišteno do 31.12.2022. u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina
 • Nagradna putovanja ne uključuju osiguranje od rizika nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage kao i dragovoljno zdravstveno osiguranje. Preporučamo da putnik dodatna osiguranja uplati u jednoj od osiguravajućih kuća.
 • Organizator također ne preuzima bilo kakvu odgovornost za osobne ozljede ili štetu do kojih može doći tijekom boravka na lokaciji nagradnog putovanja tijekom navedenog razdoblja, te ne može davati nikakva jamstva u vezi problema do kojih može doći tijekom putovanja.
 • Sudionici prihvaćaju da sami trebaju osigurati vlastitu putnu dokumentaciju (putovnicu, vizu), kao i putno osiguranje koje uključuje osobno zdravstveno i životno osiguranje tijekom putovanja kao i osiguranje osobne imovine tijekom putovanja.
 • Uvjeti otkaza aranžmana definirani su prema uvjetima turističke agencije.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici igre mogu biti samo punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u RH.

Djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao i njihovi rođaci, ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe na jednom računu u jednoj kupovini bilo koja 2 proizvoda duo pack Always, u bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionik je nakon kupovine određenih proizvoda treba napraviti prijavu na jedan od dva načina:

 1. Poslati SMS poruku slijedećeg definiranog sadržaja na broj 60060:

always, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: always, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu)

ili

 1. Prijavom putem web stranice
  Ako želite sudjelovati bez naknade za SMS, prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “Pakiraj kofere” te unijeti slijedeće:

• ključna riječ: always, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: always, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

NAPOMENE

 • Svaki kupac ima pravo sudjelovati neograničeni broj puta, ali uz uvijet da se po jednom računu može poslati samo jedna prijava.
 • Kupac može osvojiti samo jednu nagradu (prvu za koju je izvučen).

VAŽNO!
Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje i objava dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 07.04.2022. u 10:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) korištenjem računalnog sustava metodom nasumičnog odabira dobitnika pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Obavijest dobitnika o osvojenoj nagradi

Dobitnici će dobiti pismenu obavijest o nagradi od administratora u roku od 8 dana od datuma izvlačenja kako bi se dogovorili o detaljima preuzimanja nagrada i prikupili svi potrebni podaci za podjelu istih.

Nagrade se mogu dostaviti samo na adrese u Republici Hrvatskoj.

Dobitnik treba surađivati s sdministratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Sudionik koji je osvojio nagradu ostvaruje pravo na nju tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, inače sudionik gubi pravo na nagradu.

Isporuka nagrada

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja.

U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte)administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila Always nagradne igre

Always nagradna igra u Konzumu traje do 31.03.2022, a za detaljna pravila i priajvu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE