NaslovnicaIzdvojenoArena Centar Adventska nagradna igra 2020 "Ispuni baš sve želje"

Arena Centar Adventska nagradna igra 2020 “Ispuni baš sve želje”

Nagradna igra Arena Centra “dventska nagradna igra” traje od 13. prosinca 2020. do 22. prosinca 2020. u 21 sat, na svim prodajnim mjestima u sklopu trgovačkog centra Arena Centar (Ulica Vice Vukova 6, Zagreb) i Arena Park (Jaruščica 4, Zagreb).

Nagradni fond čini:
10 dnevnih nagrada (10.000,00 kn na Poklon karticama Arena Centra za 10 dobitnika).
Fond nagrada iznosi ukupno 100.000,00 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe koje tijekom trajanja nagradne igre naprave kupnju u vrijednosti od najmanje 100 kn u bilo kojoj trgovini, kiosku, ugostiteljskom objektu ili kinu u sklopu Arena Centra (Ulica Vice Vukova 6, Zagreb) i Arena Parka (Jaruščica 4, Zagreb).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prijaviti broj računa koji glasi na najmanje 100 kn na jedan od načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: ARENA, broj računa, ime i prezime sudionika, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60221 (cijena svake pojedine SMS poruke iznosi 2,40 kn)
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.arenacentar.hr (potrebno je upisati broj računa, adresu, kontakt broj mobitela i e-mail adresu).

Za vrijeme trajanja nagradne igre povremeno na promo pultu u Arena Centru mogu biti promotorice koje će za kupce ispunjavati prijavu putem internet obrasca.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem ispunjenih prijava, ali se jedan broj računa može prijaviti samo jedanput. Ponovna prijava istog broja računa bit će proglašena nevažećom.

Sudionici su dužni čuvati izvornike računa do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika za (10.000,00 kn na poklon karticama Arena Centra) održat će se svakog radnog dana u 10:00 sati za prethodni dan nagradne igre, počevši od 14.12.2020, a zaključno sa 23.12. u 10:00 sati na adresi priređivača, Alert d.o.o., Petra Berislavića 20, Zagreb 10000. U izvlačenju dobitnika za pojedini dan sudjeluju sve ispravno popunjene prijave primljene toga dana. Izvlačenje će biti napravljeno pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenja će nadzirati tročlana komisija.

Popis dobitnika nagradne igre Arena Centra „Adventska nagradna igra“ će biti objavljen na internet stranici www.arenacentar.hr te na profilima Arena Centra na društvenim mrežama. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonski i pisanim putem o dobitku nagrade u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE