Oglasi

Arena centar nagradna igra 2021: Arena nagradna igra za Uskrs – ARENA ZEKO

NaslovnicaDobitnici nagradne igreArena centar nagradna igra 2021: Arena nagradna igra za Uskrs - ARENA...

[vc_message]Dobitnici Arena centar nagradne igre su navedeni OVDJE[/vc_message]

Nagradna igra Arena Centra traje od 22. ožujka 2021 do 03. travanja 2021. godine u 21:00 sat.

Fona nagradne igre uključuje:
13 x 2.000,00 kn na poklon kartici Arena Centra

Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo na sudjelovanje se ostvaruje kupnjom u minimalnom iznosu od 100,00 kn u Arena Centru. Posjetitelj s potrošenih 100 ili više kuna na dan prijave u Arena Centru, pristupa u event zonu te se prijavljuje putem prijavnice i to imenom i prezimenom, brojem telefona, mail adresom, brojem računa i datumom računa. Posjetitelje se može prijaviti neograničeni broj puta, ali svaki put s novim računom od tog dana.

Odabir dobitnika nagradne igre organizator Arena Centar će utvrditi slučajnim odabirom koji će se obaviti 06.04.2021. u 10:00 sati, u prostorijama Arena Centra na adresi (Ul. Vice Vukova 6, 10000, Zagreb), uz prisustvo tročlane komisije.

Dobitnik igre bit će obaviješten o dobitku nagrade putem elektroničke pošte te dodatno telefonskim pozivom/porukom u roku od 7 dana od dana završetka igre, koristeći kontakt podatke koje je upisao prilikom prijave na nagradnu igru. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik to propusti učiniti, Priređivač će ga u roku od 8 dana od isteka spomenutog roka od 30 dana ponovno obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 10 dana za podizanje nagrade.

Pravila Arena Centar nagradne igre možete pronaći OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE