NaslovnicaDobitnici nagradne igreArena centar nagradna igra 2021: Arena nagradna igra za Uskrs - ARENA...

Arena centar nagradna igra 2021: Arena nagradna igra za Uskrs – ARENA ZEKO

[vc_message]Dobitnici Arena centar nagradne igre su navedeni OVDJE[/vc_message]

Nagradna igra Arena Centra traje od 22. ožujka 2021 do 03. travanja 2021. godine u 21:00 sat.

Fona nagradne igre uključuje:
13 x 2.000,00 kn na poklon kartici Arena Centra

Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo na sudjelovanje se ostvaruje kupnjom u minimalnom iznosu od 100,00 kn u Arena Centru. Posjetitelj s potrošenih 100 ili više kuna na dan prijave u Arena Centru, pristupa u event zonu te se prijavljuje putem prijavnice i to imenom i prezimenom, brojem telefona, mail adresom, brojem računa i datumom računa. Posjetitelje se može prijaviti neograničeni broj puta, ali svaki put s novim računom od tog dana.

Odabir dobitnika nagradne igre organizator Arena Centar će utvrditi slučajnim odabirom koji će se obaviti 06.04.2021. u 10:00 sati, u prostorijama Arena Centra na adresi (Ul. Vice Vukova 6, 10000, Zagreb), uz prisustvo tročlane komisije.

Dobitnik igre bit će obaviješten o dobitku nagrade putem elektroničke pošte te dodatno telefonskim pozivom/porukom u roku od 7 dana od dana završetka igre, koristeći kontakt podatke koje je upisao prilikom prijave na nagradnu igru. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik to propusti učiniti, Priređivač će ga u roku od 8 dana od isteka spomenutog roka od 30 dana ponovno obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 10 dana za podizanje nagrade.

Pravila Arena Centar nagradne igre možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE