NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojArena Centar nagradna igra: Advent+!

Arena Centar nagradna igra: Advent+!

Trajanje:

Nagradna igra Arena Centra traje u razdoblju od 03.12.2023. u 09:00 do 23.12.2023. u 21:00.

Nagrade:

 • 2 x San Rocco Priceless.com iskustvo u Brtonigli za 2 osobe
 • 10 x 500 EUR na Mastercard potrošačkoj kartici

U nagradu iskustvo u Brtonigli su uključeni:

 • Dva noćenja s bogatim doručkom u dvokrevetnoj sobi Vintage
 • Mogućnost ranog check-ina, kasnog check-outa, ovisno o raspoloživosti
 • Gourmet večeru za dvije osobe: degustacijski meni
 • Degustaciju maslinovog ulja
 • Istarsku večeru u Konobi Primizia
 • Sudjelovanje u posebnom tečaju kuhanja s ostatcima hrane od pripreme jela u kojima ste prethodni dan uživali, a sve uz talentiranu i nagrađivanu cheficu Florianu Ružić
 • Degustaciju vina u podrumu Coronica
 • Mogućnost korištenje saune i hidromasažnog bazena
 • Paket uključuje i: mogućnost korištenja bicikla, wi-fi, parking

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre izvršiti kupnju svojom Mastercard karticom u vrijednosti od najmanje 20 EUR (iznosi kupnja se mogu zbrajati) u bilo kojoj trgovini, kisoku, ugostiteljskom objektu ili kinu u sklopu Arene Centar (Vice Vukova 6, Zagreb) i/ili Arene Park (Jaruščica 4, Zagreb)
 2. Prijaviti broj računa (ako ih je više i zbrajaju se, napisati sve brojeve računa) na jedan od va načina:
  • slanjem SMS-a sadržaja: ARENA, broj/brojevi računa, ime i prezime sudionika, na broj 60777 (cijena svake pojedine SMS poruke iznosi 0,32 eura (2,40 kune)
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.arenacentar.hr (potrebno je upisati ime i prezime, broj/brojeve računa, kontakt broj mobitela i e-mail adresu).

Napomena

 • Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem valjano ispunjenih prijava za nagradnu igru, ali se jedan broj računa može prijaviti samo u jednoj prijavi.
 • Ponovna prijava istog broja računa bit će proglašena nevažećom i neće sudjelovati u nagradnoj igri.
 • Sudionici su dužni čuvati izvornike prijavljenih računa do kraja nagradne igre, a dobitnici do preuzimanja nagrade.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u srijedu 3.1.2024. u 10:00 sati na adresi priređivača, VAL GRUPA KOMUNIKACIJE d.o.o., Ulica grada Vukovara 269D, 10000 Zagreb, a u izvlačenju sudjeluju sve zaprimljene i ispravno popunjene prijave.

Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija. Bit će provedeno pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Prvo će se izvlaliti dobitnici Mastercard (10 dobitnika), a potom dobitnici Priceless.com iskustva (2 dobitnika).

Objava dobitnika

Popis dobitnika nagradne igre „Advent+“ će biti objavljen 05.01.2024. nakon 12.00 sati na internet stranici www.arenacentar.hr

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonski i pisanim putem o dobitku nagrade u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim Pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Po isteku roka, Priređivač će u roku od daljnjih 8 pisano obavijestiti dobitnika koji nije preuzeo nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u naknadnom roku od 15 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnik koji nije preuzeo nagradu gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Nagrada se preuzima na adresi na adresi Priređivača, VAL GRUPA KOMUNIKACIJE d.o.o., Ulica grada Vukovara 269D, 10000 Zagreb. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik mora predočiti izvornik(e) računa kojim(a) dokazuje potrošnju svojom Mastercard karticom od minimalno 20 eura / 150,69 €kuna.

Napomena

 • Uz sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik može dati i privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Arena Centra i Arena Parka.
 • Sudionik se može u svakom trenutku odjaviti s liste primatelja promotivnih materijala sukladno načinu opisanom na internet stranici Arena Centra, odnosno pritiskom na poveznicu „Odjavite se“ koja se nalazi u svakoj poslanoj poruci.
 • Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje i obradu svojih podataka u svrhu provedbe nagradne igre, a u slučaju da budu izvučeni kao dobitnici nagrada pristaju na objavu svojih osobnih podatka (ime, prezime) u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre.

Pravila i prijava

Za sudjelovanje posjetite www.arena.level.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x