Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

argeta-nagradna-igra-2017Nagradni natječaj traje od uključno 13. 1. 2017. 00.01 h do uključno 25. 1. 2017. do 24:00 h. Izbor pobjednika nagradnog natječaja će se odvijati javno u sjedištu Izvođača dana 26. 1. 2017. godine.

Glavna nagrada
1 x ekskluzivni predah za dvije osobe u St. Moritzu za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva 2017. godine, od 8. 2. do 10. 2. 2017. godine, u vrijednosti od 2.000 € u protuvrijednosti u kunama. Nagradni paket uključuje: prijevoz Ljubljana – St. Moritz – Ljubljana, 2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, 1-dnevna skijaška karta i skijanje s demonstratorom tj. vodičem, 1x praćenje utrke, gledanje izvlačenja startnih brojeva i podjela medalja.

Kako sudjelovati?
Kako bi sudjelovao u nagradnom natječaju, korisnik mora odigrati Argeta Exclusive igru u kojoj mora potražiti svih 9 slova koja su skrivena na slici. U izvlačenje se sudionik uvrštava kad uspješno pronađe sva skrivena slova te se složi s pravilima sudjelovanja. Slova mogu biti skrivena bilo gdje na slici. Korisnik slovo odabire tako da klikne na njega. Slovo je odabrano kad se pojavi na donjem djelu slike, a igra je uspješno odigrana u trenutku kad se prikaže cijela tražena riječ. Savjete za traženje slova korisnik može potražiti na web stranici Argeta www.argeta.com i na Facebook stranici Argeta Hrvatska (https://www.facebook.com/argeta.hr).

Izvlačenje će se odvijati 26.1.2017. u 11:00 sati. Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici Argeta HR (https://www.facebook.com/argeta.hr) najkasnije u roku 24 sata od izvedenog izvlačenja. Detaljna pravila u PDF-u možete pronaći OVDJE
Za igranje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi