NaslovnicaBesplatne nagradne igreArgeta natječaj: FREE FROM

Argeta natječaj: FREE FROM

Argeta magradni natječaj traje od uključujući 17.5.2018. od 00:00 sati do uključujući 14. 6. 2018. do 24:00 sata.

Nagradni fond se sastoji od:
6 x personalizirana nagrada u vrijednosti do 7.500 HRK (s PDV-om)
Primjer: Moji svakodnevni trenutci bili bi bolji „bez bolova u leđima“.
Nagrada koju dodjeljuje organizator nagradnog natječaja: masaža/kiropraktičar/toplice.

Sudjelovanje u nagradnom natječaju moguće je samo putem prijave na internetskoj stranici www.argeta-bez.com, gdje sudionik za ulazak u nagradni natječaj mora:
– dostaviti svoje osobne podatke: ime i e-mail adresu,
– u nastavku sudionik mora dodati svoje gledište o tome bez čega bi njegovi svakodnevni trenutci bili ljepši (za ispunjenje tog uvjeta sudionik mora na internetskoj stranici: www.argeta-bez.com nastaviti rečenicu: Moji svakodnevni trenutci bili bi ljepši bez …). Ako želi, sudionik može dodati i fotografiju (uz pismeni prilog). Ograničenje duljine pismenog priloga iznosi 70 znakova.
– biti suglasan s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja,
– poslati svoje gledište/prilog klikom na gumb: POŠALJI ZAPIS
Sudionik se može sa svojim osobnim podatcima uključiti u nagradni natječaj više puta (može poslati više zapisa), ali ima pravo na primanje samo jedne nagrade.

Izbor pobjednika obavit će tročlana komisija koja će ocjenjivati 50 priloga/zapisa koji su od „naroda“ primili dobili najveći broj „lajkova“. Pod „lajkovima“ se podrazumijeva broj koji se nalazi ispod svakog dostavljenog priloga/zapisa pojedinog sudionika na internetskom mjestu argeta-bez.com.
Glavni kriterij za odabir bit će kreativnost, originalnost i relevantnost dostavljenog priloga/zapisa sudionika. Najveći broj pobjednika može biti šest (6). Komisija zadržava pravo da ne dodijeli sve nagrade ako smatra da prema kriterijima odabira nema priloga/zapisa sudionika koji zadovoljavaju predmetne kriterije.

Izbor pobjednika nagradnog natječaja održat će se 19. 6. 2018. u 12 sati na lokaciji agencije između 50 priloga/zapisa sudionika koji su dobili najveći broj lajkova. Pobjednici će biti objavljeni na internetskom mjestu www.argeta-bez.com/hr i vremenskoj crti FB-a Argeta Hrvatska najkasnije do 20. 6. 2018. do 24:00, i to imenom. Pobjednik će biti obaviješten o dobitku nagrade putem elektroničke pošte na e-mail adresu koju je poslao prilikom sudjelovanja, i to u roku od pet (5) dana od izbora. Ako se pobjednik u roku od sedam (7) dana ne odazove na primljenu e-poštu, smatra se da ne želi preuzeti nagradu.

Za prijavu i detaljna pravila posjetite https://argeta-bez.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE