Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeAriel, Lenor i Dash nagradna igra: Čista romantika!

Ariel, Lenor i Dash nagradna igra: Čista romantika!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra uz Ariel i Dash traje od 1.11.2023. do 30.11.2023.

Nagrade:

 • 1 x putovanje u Pariz za dvoje (2000 EUR)
 • 30 x Tefal smoothie maker (40.48 EUR pojedinačna vrijednost)

Napomena za putovanje u Pariz za dvoje

 • Paket uključuje direktni let Zagreb-Pariz-Zagreb (2 avio karte s uključenom prtljagom) te smještaj u hotelu s 4* – 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi.
 • Putovanje treba biti iskorišteno do 30.6.2024. u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina.
 • Nagradna putovanja ne uključuju osiguranje od rizika nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage kao i dragovoljno zdravstveno osiguranje.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u RH koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. U jednoj kupovini na jednom računu kupiti bilo koja 2 proizvoda Ariel, Dash i/ili Lenor u bilo kojem PLODINE prodajnom mjestu na području RH
 2. Prijaviti račun putem SMS poruke na broj 60060: romantika, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja; Cijena slanja SMS poruke iznosi 0.32 EUR/2.4 kn
  ili
  Prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “Čista romantika” i upisati: romantika, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, kontakt telefon i datum rođenja

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao 1 proizvod.
 • Na zahtjev administratora, pri preuzimanju nagrade bit će potrebno predočiti identifikacijski dokument i originalni račun.
 • Originalni račun sačuvati do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje održat će se 5.12.2023. u 10:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb). Bit će obavljeno metodom slučajnog odabira računalnim sustavom te će ga nadzirati tročlana komisija i javni bilježnik.
Po jednom računu moguća je samo 1 prijava, svaka iduća s istim brojem računa je nevažeća.

Oglasi

Objava dobitnika

Dobitnike će o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani raču, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti odbitnika u roku od 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Aministratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nju.
Nagrade se mogu dostaviti isključivo na adresu u RH.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x