NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeAriel, Lenor i Dash nagradna igra: Čista romantika!

Ariel, Lenor i Dash nagradna igra: Čista romantika!

Trajanje:

Nagradna igra uz Ariel i Dash traje od 1.11.2023. do 30.11.2023.

Nagrade:

 • 1 x putovanje u Pariz za dvoje (2000 EUR)
 • 30 x Tefal smoothie maker (40.48 EUR pojedinačna vrijednost)

Napomena za putovanje u Pariz za dvoje

 • Paket uključuje direktni let Zagreb-Pariz-Zagreb (2 avio karte s uključenom prtljagom) te smještaj u hotelu s 4* – 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi.
 • Putovanje treba biti iskorišteno do 30.6.2024. u dogovoru s turističkom agencijom ovisno o raspoloživosti termina.
 • Nagradna putovanja ne uključuju osiguranje od rizika nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage kao i dragovoljno zdravstveno osiguranje.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u RH koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. U jednoj kupovini na jednom računu kupiti bilo koja 2 proizvoda Ariel, Dash i/ili Lenor u bilo kojem PLODINE prodajnom mjestu na području RH
 2. Prijaviti račun putem SMS poruke na broj 60060: romantika, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja; Cijena slanja SMS poruke iznosi 0.32 EUR/2.4 kn
  ili
  Prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “Čista romantika” i upisati: romantika, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, kontakt telefon i datum rođenja

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao 1 proizvod.
 • Na zahtjev administratora, pri preuzimanju nagrade bit će potrebno predočiti identifikacijski dokument i originalni račun.
 • Originalni račun sačuvati do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje održat će se 5.12.2023. u 10:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb). Bit će obavljeno metodom slučajnog odabira računalnim sustavom te će ga nadzirati tročlana komisija i javni bilježnik.
Po jednom računu moguća je samo 1 prijava, svaka iduća s istim brojem računa je nevažeća.

Objava dobitnika

Dobitnike će o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani raču, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti odbitnika u roku od 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Aministratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nju.
Nagrade se mogu dostaviti isključivo na adresu u RH.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x