NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeAurora kozmetika nagradna igra 2022 u dm-u: Miris dobrih nagrada

Aurora kozmetika nagradna igra 2022 u dm-u: Miris dobrih nagrada

Trajanje:

Aurora kozmetika nagradna igra traje od 01.01.2022. do 31.01.2022. na prodajnim mjestima dm-drogerie markt prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 6 x Samsung tablet pojedinačne vrijednosti 3.250,00 kuna s PDV-om
  • 10 x mirisni poklon paket (mix 4 parfema)

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Aurora kozmetika, Reroot d.o.o. i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati u Aurora kozmetika nagradnoj igri?

  1. Kupite najmanje jednan Tom Tailor, Esprit ili Bugatti parfem za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu dm-drogerie markt na području Republike Hrvatske.
  2. Broj računa potrebno prijavite slanjem SMS poruke sadržaja: PARFEM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, š, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade.
Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1.2.2022. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na web stranici Aurora kozmetika (https://www.aurora-kozmetika.hr/novosti).

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici nagrada moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Za detaljna pravila nagradne igre Aurora kozmetike kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE