NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaBabyCenter nagradna igra: Uz Žirafu Sophie do Joolz kolica!

BabyCenter nagradna igra: Uz Žirafu Sophie do Joolz kolica!

Trajanje:

BabyCenter nagradna igra provodi se od 17.08.2023. do 30.09.2023. u trgovinama Baby Center na području Republike Hrvatske te u internet trgovini.

Nagrada:

  • 1 x Joolz kišobran kolica Aer+ u vrijednosti 479,99 EUR

Priređivač

Dream Point d.o.o. (sjedište: Fallerovo šetalište 22, 10 000 Zagreb, OIB: 84098788294).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Kupiti minimalno 1 proizvod Sophie La Girafe u trgovinama ili u internet trgovini Baby Center i prijaviti se na posebnom obrascu na www.babycenter.hr gdje će sudionici ostaviti svoje osobne podatke i složiti se sa sudjelovanjem sukladno regulativi GDPR
  2. Ispuniti obrazac s idućim podatcima: ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela/telefona, datum računa, poslovnica u kojoj je kupnja napravljena i broj računa.

Napomena

  • Svaki sudionik može sudjelovati jednom u nagradnoj igri.
  • Račun s kojim se prijavljujete, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre jer ga se može tražiti prilikom preuzimanja nagrade.
  • Na upisanu mail adresu sudionici će dobiti podatke o sudjelovanju u nagradnoj igri te podatak o datumu izvlačenja dobitnika.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 06.10.2023. u 14 sati u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima (prijava preko web obrasca). U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. O izvlačenju dobitnika biti će sastavljen odgovoarajući zapisnik.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika glavne nagrade bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.babycenter.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik mora u roku od 8 dana dostaviti podatke (ime i prezime, adresu, grad) na temelju čega će preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti u najbližoj Baby Center trgovini uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu u trgovini, iznimno ista može biti poslana kurirskom službom.

Napomena

  • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
  • Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.
  • Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 15 dana ili ne podigne svoju nagradu smatra se da je odustao te Priređivač nema nikakvih obaveza prema toj osobi.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.babycenter.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x