NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaBanka Brod: Klikni i osvoji iPad 2 ili iPod Shuffle

Banka Brod: Klikni i osvoji iPad 2 ili iPod Shuffle

banka-brod-nagradna-igra-2011-ipad

Banka Brod d.d. mijenja naziv i logotip i u nagradnoj igri možete pomoći u odabiru najboljeg logotipa i osvojiti vrijedne nagrade. Jednim klikom odaberite logo koji Vam se najviše sviđa, ispunite podatke i sudjelujte u nagradnoj igri.

Nagradna igra održava se na web stranici  www.bankabrod.hr/igra2011.aspx u razdoblju od  25.11.2011. do 11.12.2011. u 23.59 h  U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji odaberu novi logotip Banke Brod d.d. te ispune podatke sa formulara(ime,prezime,adresa  stanovanja,e-mail adresa,broj mobilnog telefona). Svaki sudionik  može jednom  sudjelovati u nagradnoj igri.

Fond nagrada sastoji se od:
3 x Apple Ipad 2 Wifi + 3G 32 GB
10 x Ipod shuffle 2GB

Javno izvlačenje nagrada održat će se u  hotelu The Regent Esplanade Zagreb, na adresi Mihanovićeva 1,10000 Zagreb, dana 13.12.2011. s početkom u 11h.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici banke u roku od 8 dana od dana izvlačenja, a u istom roku dobitnici nagrada biti će telefonski i e-mailom obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Nagradnu igru možete odigrati na stranici www.bankabrod.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE