NaslovnicaDobitnici nagradne igreBarcaffe nagradna igra 2021 u Konzumu za automobil Renault CAPTUR

Barcaffe nagradna igra 2021 u Konzumu za automobil Renault CAPTUR

Dobitnici Barcaffe nagradne igre

Barcaffe nagradna je igra je završila, a dobitnici su navedeni OVDJE

Trajanje:

Barcaffe nagradna igra traje od uključujući 01.12.2021. g. od 00:00 sati do uključujući 31.12.2021. g. do 24:00 sati.

Nagrade:

GLAVNA NAGRADA:
1 x automobil Renault CAPTUR u vrijednosti 156.305,00 kn, s PDV – om

OSTALE NAGRADE:

  • 5 x Konzum kartice u vrijednosti od 1.000 kn
  • 8 x poklon Konzum kartice u vrijednosti od 500 kn
  • 10 x s proizvodima Barcaffe u vrijednosti 254,90 kn

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) s prebivalištem ili prijavljenim boravištem
u Republici Hrvatskoj koji su punoljetni (stariji od 18 godina) na dan izvlačenja dobitnika. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre.

NAČIN SUDJELOVANJA

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg Barcaffe proizvoda u svim trgovinama Konzuma (u vrijednosti najmanje 15 kn) na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanje nagradne igre. Dokaz o kupnji je račun dobiven na blagajni. Broj računa i kontaktne podatke sudionika
potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:

a) Na web stranici www.barcaffe.hr unosom sljedećih podataka: broj računa, ime i prezime, datum rođenja, broj mobitela i e-mail adresa.

ili

b) Slanjem SMS poruke na broj 60478 sadržaja: BARCAFFE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica kbr, ptt, mjesto). Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Sudionici sudjeluju u nagradnoj igri isključivo na način da tijekom trajanja nagradne igre na web stranici www.barcaffe.hr unesu broj računa koji dokazuje kupnju bilo kojeg Barcaffe proizvoda u vrijednosti najmanje 15 kn i unesu svoje kontaktne podatke ili pošalju račun putem SMS-a.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri:

U nagradnoj igri sudjeluju svi proizvodi robne marke Barcaffe (mljevena kava, instant kava, Black’Easy kava ,kapsule i ledena kava Lattiato) Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja nagradne igre.

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre
  • Organizator ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada sprovoditi će se 04.01.2022. u 12h na lokaciji društva Atlantic Cedevita d.o.o., Planinska 15 (povezano društvo organizatora).
U izvlačenju sudjeluju sve uredno podnesene prijave do 23:59:59 h na zadnji dan trajanja nagradne igre (31.12.2021.).
Izvlačenje dobitnika svih nagrada će provesti tročlano povjerenstvo na temelju načela nasumičnog odabira.

Objava imena dobitnika svih nagrada biti će na web stranici www.barcaffe.hr najkasnije 2 dana nakon svakog izvlačenja, i to imenom i prezimenom.

OBAVJEŠTAVANJE DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik će o dobivanju nagrade biti obaviješten putem telefonskog poziva na telefonski broj koji je predao prilikom sudjelovanja, i to u roku od tjedan dana od izvlačenja. Ako dobitnik ne odgovori na zaprimljeni telefonski poziv u roku od tjedan dana, smatrat će se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu.

Ako dobitnik u navedenom roku ne podigne nagradu, Organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika te mu odrediti naknadni rok od 20 dana za podizanje nagrade. Ukoliko dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi pravo na nju.

Dodjela svih nagrada u dogovoru sa dobitnicima ide najkasnije u roku od 30 dana od datuma izvlačenja (04.01.2022.), dakle do 04.02.2022.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila Bar caffe nagradne igre i prijavu putem internet stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE