NaslovnicaIzdvojenoBarcaffe natječaj: BARCAFFÈ ON THE GO Inspiracija za izlet

Barcaffe natječaj: BARCAFFÈ ON THE GO Inspiracija za izlet

Barcaffe nagradni natječaj traje od uključujući 12.7.2021. od 00.00 do uključujući 8.8.2021. do 24.00.

GLAVNA NAGRADA:
GIANT električni bicikl vrijednosti 2299,01 EUR
Tjedne nagrade:
20 planinarskih ruksaka
SVAKOG TJEDNA 5 najboljih priloga osvaja planinarski ruksakom

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su punoljetne (starije od 18 godina) na dan izbora dobitnika . Na nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora ili agencije, članovi njihove uže obitelji (supružnik, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Sudionici sudjeluju na način da za vrijeme trajanja nagradnog natječaja na web stranici www.barcaffe.hr/inspiracijazaizlet predaju kratki opis izleta (mjesto, trajanje, ono što tamo možemo vidjeti ili raditi), zajedno sa 1 (jednom) fotografijom. U sklopu nagradnog natječaja traži se najzanimljivije mjesto za jednodnevni izlet u Hrvatskoj.

Na priloženoj fotografiji obavezno se mora nalaziti i papirnata čaša Barcaffe ON THE GO (slike u privitku).
Sudionici mogu poslati najviše 1 (jednu) fotografija u okviru jedne prijave.

Sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju sa svojim osobnim podacima više puta s različitim prilozima, ali ima pravo primiti samo jednu tjednu nagradu (navedeno se ne odnosi na dobitnika glavne nagrade).

Popis prodajnih mjesta Barcaffè ON THE GO nalazi se na dnu stranice pravila OVDJE

Odabir dobitnika temeljit će se na atraktivnosti opisa izleta te fotografije i poruci koju šalje njihov sadržaj. Fotografija mora sadržavati jednu ili više papirnatih čaša Barcaffè ON THE GO. Prodajna mjesta Barcaffè ON THE GO navedena su u prilogu.

Svaki tjedan, žiri će odabrati 5 najatraktivnijih opisa izleta i fotografija za tjedne nagrade. Odabir dobitnika tjednog nagradnog natječaja izvršit će tročlana komisija.

Odabir dobitnika tjednih nagrada održati će se

  • 20.7.2021. za odabir najboljih 5 opisa izleta s fotografijom, koji će stići u razdoblju od 12.7.2021. do 18.7.2021, a bit će objavljeni 21.7.2021. na web stranici https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoHrvatska/ i Barcaffe Espresso (@barcaffeespresso) • Instagram photos and videos
  • 27.7.2021. za odabir najboljih 5 opisa izleta s fotografijom, koji će stići u razdoblju od 19.7.2021. do 25.7.2021, a bit će objavljeni 28.7.2021. na web stranici https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoHrvatska/ i Barcaffe Espresso (@barcaffeespresso) • Instagram photos and videos
  • 3.8.2021. za odabir najboljih 5 opisa putovanja s fotografijom, koji će stići u razdoblju od 26.7.2021. do 1.8.2021. a biti će objavljeni 4.8.2021. na web stranici https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoHrvatska/ i Barcaffe Espresso (@barcaffeespresso) • Instagram photos and videos
  • 10.8.2021 za odabir najboljih 5 opisa putovanja s fotografijom, koji će stići u razdoblju od 2.8.2021 do 8.8.2021. a bit će objavljeni 11.8.2021. na web stranici https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoHrvatska/ i Barcaffe Espresso (@barcaffeespresso) • Instagram photos and videos

Odabir najbolje fotografije koja će osvojiti glavnu nagradu u nagradnom natječaju izvršit će se između svih odabranih tjednih dobitnika i održat će se 10. kolovoza 2021. godine. Pri odabiru glavne nagrade bit će prisutan tročlani žiri.

Dobitnik će u roku od jednog tjedna od odabira biti obaviješten o primanju nagrade e-poštom na e-adresu navedenu tijekom sudjelovanja. Ako dobitnik ne odgovori na primljenu e-poštu u roku od dva dana, smatra se da ne želi preuzeti nagradu.

Za detalje i prijavu posjetite www.barcaffe.hr/inspiracijazaizlet

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE