Barilla - tečaj u Parmi u Barilla Akademiju

Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama
Barilla - tečaj u Parmi u Barilla Akademiju
Barilla - tečaj u Parmi u Barilla Akademiju

Osvojite jedno od 10 putovanja u Parmu u Barilla Akademiju i naučite nove kulinarske vještine.

Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske koji za vrijeme trajanja nagradne igre u prodajnim mjestima Plodine d.d., kupe bilo koja 3 proizvoda iz ponude Barilla tjestenina i umaka, od čega najmanje 1 proizvod mora biti umak, pošalju kopiju račina, te svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i telefonski broj) na:
AWT International d.o.o.
p.p. 6
10002 Zagreb
“Za nagradnu igru Barilla – talijansko kulinarsko iskustvo u Plodinama”.

Nagradni fond

1) 10 putovanja u Parmu u Barilla Akademiju za 2 osobe osobe u pojedinačnoj vrijednosti 4.700,00 kn. (Predviđeni datum putovanja u Parmu je veljača 2011.)

2) 200 poklon bonova za kupnju Barilla proizvoda u prodajnim mjestima

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj kopija računa s točno navedenim podacima zaključno do 01. 11. 2010. Jedna kopija računa može se poslati samo jedanput. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, i to za onu za koju je prvo izvučena. Nikakvi predmeti (osim računa) neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Javno izvlačenje će se održati 09.11.2010. g. u prostorijama AWT International d.o.o..U izvlačenju sudjeluju sve pošiljke poslane zaključno sa 01.11.2010.
Imena dobitnika će biti objavljena 17.11.2010. na portalu www.awt.hr. Dobitnici nagrada biti će o tome obaviješteni putem telefona kao i o načinu preuzimanja nagrada. Dobitnik mora peuzeti nagradu u roku od 30 dana.

Pravila možete pronaći na adresi www.awt.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi