NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineBAT nagradna igra 2020: AUTO IZ BAT-a POD VAŠ BOR!

BAT nagradna igra 2020: AUTO IZ BAT-a POD VAŠ BOR!

BAT nagradna igra traje od 01.12.2020 do 23.12.2020. godine u Prodajnom centru BAT Čakovec te u poslovnici BAT-a u Murskom Središću.

Nagrada fond se sastoji od sljedećih nagrada:
1 x osobni automobil marke Suzuki, model SWIFT 1,2 GL Hyb. met – WF54, u vrijednosti: 89.743,00 kn
5 x poklon bon BAT-a, svaki u vrijednosti od 10.000,00 kuna u ukupnoj u vrijednosti: 50.000,00 kn

U BAT nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Republike Hrvatske koji, za vrijeme trajanja nagradne igre, u prodajnom centru BAT i Poslovnici Mursko Središće, ostvare kupovinu u visini od najmanje 200,00 kn.
Za svakih potrošenih 200 kuna kupac na blagajni, uz račun, dobiva po jedan kupon za sudjelovanje u Nagradnoj igri. Ispunjeni kupon se ubacuje u za to predviđenu kutiju. Na kuponu je potrebno upisati ime i prezime, adresu i telefonski broj, kao i broj izdanog računa. Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati neograničeni broj puta, ali s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput

Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 24.12.2020. godine u sjedištu priređivača, a vrijeme izvlačenja će se, najmanje tjedan dana ranije, objaviti na www.batprodajnicentar.hr.

Ime dobitnika bit će objavljeno u roku od sedam dana od izvlačenja i na www.batprodajnicentar.hr te društvenim mrežama Priređivača.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješten putem telefona ili preporučene pošte, odnosno e-mailom na adresu navedenu na kuponu u roku od sedam dana.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE