NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineBAT nagradna igra 2021: AUTO IZ BAT-a POD VAŠ BOR!

BAT nagradna igra 2021: AUTO IZ BAT-a POD VAŠ BOR!

Trajanje:

BAT nagradna igra se provodi od 01.12.2021 do 23.12.2021. godine u Prodajnom centru BAT Čakovec te u poslovnici BAT-a u Murskom Središću.

Nagrade:

1 x osobni automobil marke Suzuki, model SWIFT 1,2 GL Hyb. met – WF54, u vrijednosti: 90.177,00 kuna
5 x poklon bon BAT-a, svaki u vrijednosti od 10.000,00 kuna

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici povezanih društava: BAT d.o.o., Đurkin d.o.o., Galerija d.o.o te I.M.I.Đ. d.o.o. , kao ni članovi njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje je potrebno za vrijeme trajanja nagradne igre, u prodajnom centru BAT i Poslovnici Mursko Središće, ostvariti kupovinu u visini od najmanje 200 kuna.

Za svakih potrošenih 200 kuna kupac na blagajni, uz račun, dobiva po jedan kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Ispunjeni kupon se ubacuje u za to predviđenu kutiju. Na kuponu je potrebno upisati ime i prezime, adresu i telefonski broj, kao i broj izdanog računa.

Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati neograničeni broj puta, ali s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje i objava imena dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 24.12.2021. godine u sjedištu priređivača, a vrijeme izvlačenja će se, najmanje tjedan dana ranije, objaviti na www.batprodajnicentar.hr.

Regularnost izvlačenja kontrolirat će tročlana komisija koju će imenovati Uprava BAT-a te javni bilježnik.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješten putem telefona ili preporučene pošte, odnosno e-mailom na adresu navedenu na kuponu u roku od 7 dana.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku od sedam dana od dana izvlačenja na www.batprodajnicentar.hr te društvenim mrežama priređivača.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagradu moraju preuzeti u roku od trideset dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje osobne iskaznice. Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Pravila

Za detaljna pravila BAT nagradne igre u PDF foramtu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE