Oglasi

BIPA nagradna igra: Vrijeme zdravih navika

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

BIPA nagradna igra “Vrijeme zdravih navika” traje od 01.03.2023. od 00:00 do 31.03.2023. u 23:59:59

Pogledaj i BIPA nagradni natječaj

Blistavi osmijeh www.nagradnaigra.com.hr/tag/bipa/

Nagrade:

 • 5 x profesionalno ekološko jednokratno čišćenje stambenog prostora
 • 10 x poklon paketa Frosch proizvoda za ekološko čišćenje

Jednokratno čišćenje stambenog prostora uključuje:

Oglasi
 • Dnevni boravak – brisanje prašine, paučine, pranje prozora i stolarije, suho usisavanje, pranje podova
 • Kuhinja – pranje kuhinjskih elemenata izvana, pranje svih kontaktnih vanjskih površina,
 • brisanje prašine i paučine, pranje prozora i stolarije, suho usisavanje, pranje podova.
 • Soba 1 i soba 2- brisanje prašine, paučine, pranje prozora i stolarije, suho usisavanje, pranje podova.
 • Kupaonica – temeljito čišćenje od stropa do poda (ribanje pločica, kade, wc-a, lavaboa, sve izvana)
 • Terasa/balkon/lođa – brisanje prašine, paučine, suho usisavanje, pranje podova.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne poput tvrtke NTH Mobile d.o.o., kao ni članova njihove uže obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

 1. Od 1.3.2023 do 31.3.2023. u BIPI kupi proizvode za ekološko čišćenje kućanstva, zdrave hrane, prirodne kozmetike ili BIO proizvode za bebe u iznosu iznad 19 EUR (143,16 HRK)
 2. Sačuvaj račun
 3. Pošalji SMS s ključnom riječi BIPA, brojem računa, imenom i prezimenom, adresom te mjestom stanovanja na broj 60054 (0,32 EUR / 2,40 HRK).

Napomene:

 • Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati neograničen broj puta.
 • Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava. Ukoliko pošalje više prijava s istim brojem računa, prva poslana prijava s brojem računa ulazi u nagradnu igru dok se ostali ponovljeni SMS-ovi ili sa istim brojem računa neće uzimati u obzir.
 • Jedan račun osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.
 • Originalni račun kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre, te predočiti prilikom preuzimanja nagrade.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 3.4.2023.

Izvlačenje će se održati u sjedištu tvrtke BIPA d.o.o. uz prisustvo tročlane komisije imenovane od strane Priređivača. Izvlačenje vrijedi za sve SMS poruke primljene za vrijeme trajanja nagradne igre.

Objava dobitnika

Ime dobitnika bit će objavljeno na Internet stranici www.bipa.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade bit će u istom roku obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima poklon setova će isti biti poslani na kućnu adresu, nakon uvida u broj računa i osobnu iskaznicu dobitnika.

Dobitnici profesinonalnog jednokratnog čišćenja svoju nagradu mogu iskoristiti prema dogovoru do 31.5.2023., osim blagdanima i praznicima.

Dobitnik nagrade može svoju nagradu, odnosno sporazum o preuzimanju nagrade podići u sjedištu priređivača BIPA d.o.o. u Zagrebu, Vodovodna 20/A, u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o osvojenoj nagradi, uz predočenje osobne iskaznice i originalnog računa prijavljenog u SMS poruci ili će se navedeno preuzimanje nagrade izvršiti putem preporučene pošte uz slanje kopije osobne iskaznice i originalnog računa prijavljenog u SMS poruci.

Ako dobitnik nagrade ne podigne navedenom roku nagradu, Priređivač će dobitnika u roku od osam dana od isteka roka iz prethodnog stavka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Pravila

Za detaljna pravila u PDF-u posjetite www.bipa.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x