NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviBolero nagradna igra 2021: Bolero nagrađuje

Bolero nagradna igra 2021: Bolero nagrađuje

Trajanje:

Bolero nagradna igra traje od 1.9.2021 do 20.9.2021.godine

Nagrade:

  • 1 x Električni romobil Mi ESSENTIAL XIAOMI
  • 6 x Potrošačka poklon kartica – potrošačka kartica u vrijednosti 200,00 kuna koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda na navedenim prodajnim mjestima. Poklon kartica ne može biti zamijenjena za novac. Potrošačka poklon kartica u vrijednosti 200, 00 kn bit će iskoristva u roku 6 mjeseci od izdavanja. Poklon paket uključuje: potrošačka poklon kartica (1x Kaufland, 1x Spar, 1x Konzum, 1x Polleo sport, 1x Proteini si, 1x dm Hrvatska) Vrijednost jedne nagrade: 200,00 kn, ukupna vrijednost 1.200,00 kn (PDV uključen)
  • 6 x Poklon paket Bolero (poklon paket uključuje: Paket upoznaj Bolero + bočica Bolero)

    Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 5.133,00 kn (PDV uključen)

Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo kojih 10 vrećica classic Bolera ili 1 kutijicu sticksa (12×3 g) na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske uključujući i web shop u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju se prijaviti:
Slanjem 10 praznih vrećica proizvoda zajedno sa podatcima:
(broj računa sa prodajnim mjestom, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja)
(Npr.: 120/1/1- Konzum, Marija Horvat, Ulica 5, 10000 Zagreb, 01.02.1985.)
Na adresu Bolero Adria d.o.o. Avenija Dubrovnik 15, 10 000 Zagreb
(Zagrebački Velesajam – paviljon 12, prizemlje)

Napomene:

  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 1.10.2021. u 11 sati u službenom sjedištu administratora (Bolero Adria, Av. Dubrovnik 15, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju izvlačenjem dobitnika kraj tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene ovim Pravilima, koje pristignu s datumom slanja najkasnije 27.9.2021. u 23:59 sati.

Isporuka nagrada

Dobitnike će se obavijestiti pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila

Borelo nagradna igra traje do 20.9.2021, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE