Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

ozujsko-grcka-hrvatska-2011-nagradna-igraBudi Faca na tribinama sa Ožujskim

Pridruži se Žujinim tribinama na Facebooku i otputuj na utakmicu Grčka-Hrvatska!

Sve što trebaš napraviti je kupiti Žuju od 0,5L, pronaći kod ispod etikete i preko njega upadaš na Žujine tribine na Facebooku i u svakodnevno izvlačenje u nagradnoj igri koja traje od 1. do 30. rujna 2011.
Čekaju te nagrade: Žujina majica ili put u Grčku na tekmu!

Nagradni fond:
Putovanje za dvoje na utakmicu Grčka Hrvatska – dnevna nagrada (ukupni broj nagrada 27)
majica kratkih rukava Ožujsko – dnevna nagrada (ukupni broj nagrada 300 komada)

Mehanizam nagradne igre je sljedeći:

Kupovinom pakiranja Ožujskog piva koje sudjeluje u nagradnoj igri kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. S unutrašnje strane vratne etikete nalazi se alfanumerički kod od osam (8) znakova.

Navedeni kod unosi se u Facebook aplikaciju Žujine tribine postavljenu na web stranici www.facebook.com/zujajezakon. Paralelno sa kodom u aplikaciju se unose i kontakt podaci (ime, prezime, adresa, datum i godina rođenja).

Neposredno nakon unosa koda, pošiljatelj će primiti poruku s obavijesti o tome kojeg datuma će biti poznati dobitnici nagrada.

U navedenom će terminu svi pošiljatelji biti o3baviješteni o tome da li su među dobitnicima nagrada.

Iz baze svih kodova pristiglih tijekom jednog dana (u periodu od 22:00 do 21:59 sljedećeg dana) tijekom trajanja nagradne igre u periodu od 01. rujna do 27. rujna 2011. godine će biti izvučeni dobitnici ukupno jedanaest (11) nagrada, od čega 1 dobitnik nagrade Putovanje za dvije osobe i deset (10) nagrada Ožujsko majica.

Iz baze svih kodova pristiglih tijekom jednog dana (u periodu od 22:00 do 21:59 sljedećeg dana) tijekom trajanja nagradne igre u periodu od 28. rujna do 30. rujna 2011. godine će biti izvučeni dobitnici ukupno deset (10) nagrada Ožujsko majica.

Tijekom ukupnog trajanja nagradne igre od 01. rujna do 30. rujna 2011. godine će biti izvučeni dobitnici ukupno 327 nagrada.

Dobitnici nagrada (nagradni kodovi) će biti izvučeni iz baze svih pristiglih kodova tijekom jednog dana (u trajanju opisanom u članku 5.2.) metodom slučajnog odabira.

Sudionici nagradne igre mogu poslati samo 1 nagradni kod dnevno (u periodu od 22:00 do 21:59 sljedećeg dana) s kojim sudjeluju u dnevnom izvlačenju u 22.00. Nakon izvlačenja mogu ponovno poslati nagradni kod koji im donosi pravo sudjelovanja u sljedećem izvlačenju, osim u slučaju kada je njihov kodov izvučen kao dobitni kod u izvlačenju nagrade Putovanje za dvoje.

Jedan kod sudjeluje u nagradnoj igri samo jednom. U slučaju višestrukog zaprimanja jednog koda taj će kod sudjelovati u izvlačenju samo jednom. U slučaju zaprimanja istog koda od različitih osoba, onaj koji je prvi zaprimljen će sudjelovati u izvlačenju

Pravilink nagradne igre u PDF-u

Najnovije nagradne igre

Oglasi