Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreBudi.IN daruje ulaznice za sve tri večeri Cro A Portera

Budi.IN daruje ulaznice za sve tri večeri Cro A Portera

Oglasi

budi-in-cro-a-porter-2012-ulazniceKako ne biste propustili glavne novitete u svijetu mode Budi.IN vam daruje ulaznice za revije koje će se održati od 18. do 20. listopada u WESTGATE Shopping City centru.

U komentare članka na Budi.IN portalu napišite u kakvom stylingu biste se pojavili na Cro A Porteru. Budite kreativni jer autori tri najbolja komentara osvajaju po dvije ulaznice!

Trajanje natječaja
Nagradni natječaj podijeljen je u tri ciklusa, a unutar svakog ciklusa možete osvojiti 3 x 2 ulaznice za određenu modnu večer Cro A Portera. Tako, ako se uključite do 16. listopada u 11h, možete osvojiti ulaznice za prvu večer ovog značajnog modnog događaja. Od 16. listopada u 11h do 17. listopada u 11h igrajte za ulaznice koje vam osiguravaju dobar provod na drugoj večeri, dok vam treći ciklus, koji traje od 17. listopada u 11h do 18. listopada u 11h, omogućuje osvajanje ulaznica za završnu večer Cro A Portera, 20. listopada.

Oglasi
Oglasi

Komnetar možete ostaviti na ovoj straniciOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi