Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova Cedevita nagradna igra traje u periodu od 1.9.2020. godine (od 00:00:01 sati) do 30.9.2020.godine (do 23:59:59).

Nagrade su:
Glavne nagrade:
2 x smart TV
Dnevne nagrade:
10 x poklon kaftica za kupovinu u Konzumu u pojedinačnoj vrijednosti 1.000 kn
20 kom x fotoaparat polaroid
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 37.325,00 kn (s PDV-om).

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač stariji od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji za vrijeme trajanja nagradne igre na maloprodajnim mjestima Konzuma ostvari kupnju barem jednog Cedevita proizvoda definiranog pravilima nagradne igre.

Nagradna igra organizira se i provodi na području Republike Hrvatske na maloprodajnim mjestima Konzuma. U nagradnoj igri sudjeluju Cedevita proizvodi pakiranja: Cedevite pakiranja 2OO gr, 5OO gr ili 1000 gr, svi okusi dostupni u navedenim pakiranjima.

Sudionik se prijavljuje za sudjelovanje u nagradnoj igri na sljedeći način:
Broj računa potrebno je prijaviti slanjem Sl4S poruke sadržaja:
CEDEVITA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn, PDV uključen.
Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva poruka odbaciti i neće uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Organizator ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun moze biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenja dobitnika održat će se u prostorijama ATLANTIC CEDEVITA d.o.o. na adresi Zagreb, Planinska 15.
Glavno izvlačenje dobitnika dvije glavne nagrade biti će održano 06.10.2020.godine
30 dnevnih izvlačenja za dnevne pojedinačne nagrade, po jedno izvlačenje svaki dan od 2.9.2020 do 1.10.2020. g, sa izvlačenjem dobitnika jedne nagrade – prvih deset dana po jedna poklon kartica za kupovinu u Konzumu, a nakon toga u sljedećih 20 dana po jedan fotoaparat polaroid.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od 8 dana od pojedinog dana izvlačenja na web stranici www.CedevitaNagrade.com Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvladenja na broj telefona sa kojeg je primljena SMS prijava u nagradnu igru ili na drugi kontakt dostavljen u prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagrade će biti dostavljene putem pošte ili putem dostave na adresu koja je navedena prilikom prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Detaljna pravila Cedevita nagradne igre u Konzumu u PDF formatu možete pronaći OVDJE, a za prijavu nakon kupnje kliknite OVDJE.

Dosadašnji popis dobitnika ove Cedevita nagradna igra pogledajte OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi