NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceChio nagradna igra 2021: Ljeto je bolje kad Chio obitelj vodi na...

Chio nagradna igra 2021: Ljeto je bolje kad Chio obitelj vodi na more

U tijeku je i druga nova Chio nagradna igra koju možete pronaći OVDJE

Chio nagradna igra traje od od 1.5.2021. do 31.5.2021. na svih Kaufland prodajnim mjestima području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Obiteljsko ljetovanje u hotelu Andrija – Amadria Park Šibenik, 7 noćenja za 4-članu obitelj (2 djece do 12 godina) u periodu 18.07. – 21.08.2021. vrijednosti 13.371,75 kuna
50 x CHIO paket (Chio Kroki Kroket kikiriki 40g, Chio Tip Top Cubics 50g, Pom-Bar Original 50g)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem Kaufland prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koju kombinaciju Chio proizvoda (Chio ili Pombar) u minimalnom iznosu od 10 kn

Nakon kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan dva od načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: CHIO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem Internet obrasca na www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.6.2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.intersnack.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Chio nagradna igra 2021 traje do 31.5.2021, a za pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE