Chio nagradna igra 2021

Chio nagradna igra traje od od 1.5.2021. do 31.5.2021. na svih Kaufland prodajnim mjestima području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Obiteljsko ljetovanje u hotelu Andrija – Amadria Park Šibenik, 7 noćenja za 4-članu obitelj (2 djece do 12 godina) u periodu 18.07. – 21.08.2021. vrijednosti 13.371,75 kuna
50 x CHIO paket (Chio Kroki Kroket kikiriki 40g, Chio Tip Top Cubics 50g, Pom-Bar Original 50g)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem Kaufland prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koju kombinaciju Chio proizvoda (Chio ili Pombar) u minimalnom iznosu od 10 kn

Oglasi

Nakon kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan dva od načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: CHIO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem Internet obrasca na www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.6.2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.intersnack.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Chio nagradna igra 2021 traje do 31.5.2021, a za pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

 

Oglasi

Najnovije nagradne igre