NaslovnicaIzdvojenoChio nagradna igra 2021: Uživaj u wellness vikendu uz Chio

Chio nagradna igra 2021: Uživaj u wellness vikendu uz Chio

Nova Chio nagradna igra traje od 20.5.2021. do 20.6.2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum Internet prodavaonicu.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
5 x Wellness vikend paket u Falkensteiner Resortu Punta Skala (smještaj u Deluxe sobi morska strana na bazi polupansiona u periodu 28.8. – 1.10.2021.) vrijednosti 4.800,00 kuna
50 x CHIO paket (Chio Kroki Kroket kikiriki 40g, Chio Tip Top Cubics 50g, Pom-Bar Original 50g)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 24.708,50 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koju kombinaciju Chio Kroki Kroket i Chio Tip Top proizvoda u minimalnom iznosu od 10 kuna.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: WELLNESS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na stranici www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 21.5.2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici nagrada biti će izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na stranici www.intersnack.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Chio nagradna igra 2021 traje do 20.6.2021, a za detaljna pravila nagradne igre te prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE