Chio nagradna igra 2021: Uživaj u wellness vikendu uz Chio

NaslovnicaIzdvojenoChio nagradna igra 2021: Uživaj u wellness vikendu uz Chio
Oglasi

Nova Chio nagradna igra traje od 20.5.2021. do 20.6.2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum Internet prodavaonicu.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
5 x Wellness vikend paket u Falkensteiner Resortu Punta Skala (smještaj u Deluxe sobi morska strana na bazi polupansiona u periodu 28.8. – 1.10.2021.) vrijednosti 4.800,00 kuna
50 x CHIO paket (Chio Kroki Kroket kikiriki 40g, Chio Tip Top Cubics 50g, Pom-Bar Original 50g)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 24.708,50 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koju kombinaciju Chio Kroki Kroket i Chio Tip Top proizvoda u minimalnom iznosu od 10 kuna.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: WELLNESS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na stranici www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 21.5.2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici nagrada biti će izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na stranici www.intersnack.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Chio nagradna igra 2021 traje do 20.6.2021, a za detaljna pravila nagradne igre te prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi