Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Čipi Čips nagradna igra traje od 15. svibnja do 1. srpnja 2018

Nagradni fond uključuje:
3 x Playstation 4 PRO i PS VR
2 x iPhone 8 64 GB
5 x Adidas Telstar nogometna lopta
50 x Čipi Čips poklon paket

Nagradna igra odnosi se na Čipi Čips 200 g Navijački slani i Čipi Čips 190 g Navijački paprika.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre popuniti virtualni album sa sličicama u aplikaciji na Facebook stranici www.facebook.com/grickaj.cipi.cips te se prijaviti putem aplikacije nakon što je album popunjen, a najkasnije do 1. srpnja 2018. u 23:59. Virtualni  album  se ispunjava  unosom  13 – znamenkastog koda koji se nalazi u unutrašnjoj strani pakiranja. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati samo putem svojeg osobnog Facebook profila te se može prijaviti samo jednom.
U  nagradnoj  igri  mogu  sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.
Pronađi kodove unutar Čipi Čips pakiranja, unesi ih u aplikaciju na Facebook stranici i skupljaj virtualne sličice nogometaša. Nakon što popuniš album, prijavi se na Facebook stranici i ulaziš u bubanj za osvajanje neke od super nagrada.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. srpnja 2018. godine. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www. adriasnack.eu Pravila o sudjelovanju u nagradnoj igri u PDF-u možeš pronaći OVDJE, a kodove prijavite putem Facebook aplikacije koja se nalazi OVDJE

Dobitnici Franck nagradne igre “Repka Crompira” suZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi