Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Coca‑Cola promocija počinje 13. veljače 2020. i traje do 10. travnja 2020. ili do isteka zaliha, što prije nastupi.

Vrsta i vrijednost promocijskih poklona ovisi o broj prikupljenih bodova za vjernost, i to na sljedeći način:
Stakleno posuđe proizvođača CURVER
1. Posuda – SMART GLASS okrugla, 0,6 L, dimenzije: 16 x 16 x 7 cm, potrebni bodovi=16, broj poklona =4.000 komada
2. Posuda – SMART GLASS pravokutna, 0,7 L, dimenzije: 15 x 16 x 7 cm, potrebni bodovi=18, broj poklona =3.000 komada
3. Posuda – SMART GLASS pravokutna, 0,9 L, dimenzije: 15 x 20 x 7 cm, potrebni bodovi =20, broj poklona =3.000 komada
4. Ženske pregače s prigodnom porukom, 100% pamuk, (proizvođač ŠIMIĆ & CO d.o.o., Đurmanec 162, Đurmanec), potrebni bodovi =14, broj poklona =1.000 komada.

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi uključeni u promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca). Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovanja u promociji u skladu sa zakonskim odredbama.

Kako sudjelovati u promociji?

a) Kupnjom promocijskih proizvoda Coca-Cole, Coca-Cole no sugar i Fante u pakiranjima od 1 L, 1,5 L i 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži obuhvaćenih promocijom sudionik stječe mogućnost prikupljanja bodova za vjernost koje može zamijeniti za poklone, na način i u skladu s uvjetima iz Pravila. Svaka kupnja jedne Coca-Cole, Coca-Cole no sugar i Fante od 1 L, 1,5 L ili 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži koji su uključeni u promociju vrijedi 1 bod (jedna boca=jedan bod). Za određeni poklon potrošač može kombinirati promocijske zatvarače s pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole no sugar i Fante od 1 L, 1,5 L ili 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži. Dvostruko pakiranje Coca-Cole 2×2 L u plastičnoj (PET) ambalaži ne sudjeluje u promociji.
b) Sudionici promocije trebaju preuzeti Simply Tastly aplikaciju (dalje u tekstu: aplikacija) s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda koji će se nalaziti na promocijskim materijalima (privjesku i reklamnoj naljepnici) na prodajnim mjestima. Nakon toga je potrebno otvoriti osobni korisnički profil u aplikaciji i unijeti osobne podatke (ime i prezime, e-adresu i lozinka). Svaki sudionik promocije može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije.
c) Nakon registracije treba u aplikaciju unijeti osmeroznamenkasti slovnobrojčani kod, koji ste pronašli ispod promocijskog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cole, Coca-Cole no sugar i Fante u pakiranjima od 1 L, 1,5 L i 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži. Na pojedinom proizvodu obuhvaćenom promocijom nalazi se jedan (1) osmeroznamenkasti slovnobrojčani kod. Svaki kod može biti iskorišten samo jednom. Ako se osvojeni kod iskoristi više puta, u obzir će se uzeti samo prvi unos koda, a svi će se njegovi naknadni unosi zanemariti. Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija Priređivača ne mogu se iskoristiti u ovoj promociji.
d) Prikupljanjem bodova za vjernost sudionik stječe pravo na poklone. Promocijski pokloni ovise isključivo o broju bodova za vjernost, koje je sudionik prikupio tijekom promocije. Promocijski se pokloni razlikuju ovisno o broju bodova, a sudionici u svakom trenutku tijekom trajanja promocije mogu na svojem korisničkom registriranom profilu u aplikaciji provjeriti vrstu dostupnih promocijskih poklona i način njihova preuzimanja.

Svaki sudionik promocije može prikupiti najviše 10 (deset) poklona, odnosno najviše 2 (dva) komada po poklonu.

Priređivač će za vrijeme trajanja promocije donirati bespovratna novčana sredstva pučkim kuhinjama po svojemu izboru (4 pučke kuhinje), u ukupnom iznosu od =100.000,00 kuna. Svaki sudionik promocije kupnjom proizvoda Priređivača obuhvaćenih ovom promocijom pomaže ostvarivanju predmetne donacije.

Svi se podaci o načinu preuzimanja poklona mogu dobiti svakog radnog dana preko besplatne info linije, telefonski broj 0800-455, i to od 09,00 do 17,00 sati, odnosno na registriranom korisničkom profilu sudionika u aplikaciji.

Za dobitnike koji prijave (naruče) svoje poklone u razdoblju od 13. veljače do 08. ožujka 2020., moguće je preuzimanje poklona u centrima poslovnih partnera Priređivača 21. i 22. ožujka 2020. U slučaju da dobitnik ne preuzme poklon u otkupnom centru poslovnih partnera Priređivača u navedenim danima (21.03.2020. ili 22.03.2020.), poklon se vraća u skladište te dobitnik može zatražiti dostavu poklona na adresu iz njegovog registriranog profila putem dostavne službe na svoj trošak.

Za dobitnike koji prijave (naruče) svoje poklone u razdoblju od 09 ožujka do 10. travnja 2020., moguće je preuzimanje poklona u centrima poslovnih partnera Priređivača 25. i 26. travnja 2020. U slučaju da dobitnik ne preuzme poklon u centrima poslovnih partnera Priređivača u navedenim danima (25.04.2020. ili 26.04.2020.), poklon se vraća u skladište te dobitnik može zatražiti dostavu poklona na adresu iz njegovog registriranog profila putem dostavne službe na svoj trošak.

U slučaju odabira slanja osvojenog poklona na adresu iz njegovog korisničkog profila, trošak dostave poklona snosi dobitnik. Trošak dostave poklona snosi dobitnik u fiksnom iznosu od 31,25 kn (PDV uključen u cijenu), koji plaća pri preuzimanju poklona.

Popis centara poslovnih partnera Priređivača u kojima dobitnici mogu besplatno preuzeti osvojene poklone nalazi se u nastavku:

Za detaljna pravila Coca-Cola promocije kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi