NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCOCA-COLA i FANTA nagradna igra: COCA-COLA i FANTA SNACKING 2023

COCA-COLA i FANTA nagradna igra: COCA-COLA i FANTA SNACKING 2023

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra uz Fanta i Coca-Cola proizvode traje u periodu od 01.03.2023. u 12.00.00 do 02.05.2023. u 12.00.00.

Nagrade:

 • 1 x Dron DJI Mavic Mini 3 Pro
 • 1 x Vikend avantura na Zrmanji od 29.04.2023. do 30.04.2023. za 4 (četiri) osobe koja uključuje:
  • Jeep safari i trekking na Krupi
  • Kayaking/rafting na rijeci Zrmanji
  • Smještaj u mobilnoj kućici u Mićanovim Dvorima za 4 osobe
  • Puni pansion (doručak, ručak i večera)
 • 1 x PLAYSTATION VR2 SET (Sustav virtualne realnosti Sony PlayStation VR2 + Horizon Call of Mountain VCH)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina osim zaposlenika Priređivača i COCA-COLA ADRIA d.o.o. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Ako je dobitnik maloljetna osoba, priređivač će nagradu uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos u odnosu na maloljetnog dobitnika.

Proizvodi i pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri

 • Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar i Fanta Orange u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži te u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži.
 • Coca-Cola Zero limun, Coca-Cola Zero Caffeine Free i Fanta WTF Apple Strudel u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži
 • Fanta Orange Zero i Fanta Shokata u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži
 • Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži

Kako sudjelovati?

 1. U bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupite proizvod naveden u pravilima iznad
 2. Ako već nemate instaliranu aplikaciju preuzmite aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a (linkovi do aplikacije se nalaze spod) ili putem QR koda (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri)
 3. Otvorite ili registrirajte svoj korisnički profil u aplikaciji i unesite svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak)
 4. u aplikaciju unestie deseteroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero lemon, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite, Coca-Cola Zero Caffeine Free i Fanta WTF Apple Strudel u pakiranjima u plastičnoj (PET) ambalaži koji sudjeluju u nagradnoj igri)
 5. Pravo na sudjelovanje u izlačenjima stječete to potrošnjom (i) prikupljenih like-ova i shop-ova odnosno (ii) kombinacije prikupljenih like-ova i shop-ova i tzv. gemsa kao dodatnih bodova koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igara unutar same aplikacije

Coca-Cola aplikacija

Coca-Cola aplikaciju preuzmite sa sljedećih linkova:

Napomena:

 • Svaki kod može biti iskorišten samo jednom u okviru aplikacije
 • Svaki sudionik nagradne igre može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije
 • Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija odnosno nagradnih igara priređivača ne mogu se koristiti u ovoj nagradnoj igri
 • Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 25 puta s potrošnjom različitih kombinacija prikupljenih like-ova ili shop-ova odnosno tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 20.000 prijava.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Coca Cola Hrvatska na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo.

U izvlačenju sudjeluju svi sudionici koji su se uredno (i) prikupljenim like-ovima ili shop-ovima odnosno (ii) kombinacijom prikupljenih bodova i tzv. gemsa kao dodatnih bodova koje sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrica unutar same aplikacije, u okviru aplikacije uredno registrirali i podnijeli zahtjev za osvajanje nagrada u okviru pojedinog RAFFLE-a sukladno ovim Pravilima, i to u razdoblju trajanja nagradne igre, odnosno od 1. ožujka 2023. u 12.00.00 do 2. svibnja 2023. u 12.00.00.

Nagradna izvlačenja odvijat će se metodom slučajnog odabira:

27. ožujka 2023. godine za sljedeće nagrade:
– DRON DJI MAVIC MINI 3 PRO (x1)

17. travnja 2023. godine za sljedeće nagrade:
– VIKEND AVANTURA NA ZRMANJI ZA 4 OSOBE (x1)

9. svibnja 2023. godine za sljedeće nagrade:
– PLAYSTATION VR2 SET (x1)

Objava dobitnika

Ime dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljeno na mrežnoj stranici priređivača hr.coca-colahellenic.com u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Obavijest dobitnicima o osvojenoj nagradi

COCA-COLA ADRIA d.o.o. će u ime priređivača obavijestiti dobitnika o osvojenoj nagradi putem e-poruke na e-adresu iz registriranog korisničkog profila dobitnika u aplikaciji, i to u roku od osam dana od dana održanog nagradnog izvlačenja.

Dostava nagrada

Dobitnik je dužan u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi putem e-pošte dostaviti društvu COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne dostave COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, COCA-COLA ADRIA d.o.o. će dobitnike ponovno u roku od 8 dana obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za dostavu osobnih podataka koji ne može biti kraći od 8 dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ukoliko niti u tom roku ne dostavi osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade, gubi pravo na nagradu čime prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika na trošak priređivača putem dostavne službe koju je odredio priređivač. Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudjelovanje

Za sudjelovanje unesite kod u Coca-Cola aplikaciju za Android mobitele ili iPhone mobitele

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x