NaslovnicaDobitnici nagradne igreCoca-Cola i Plazma nagradna igra: Igraj i osvoji automobil!

Coca-Cola i Plazma nagradna igra: Igraj i osvoji automobil!

Trajanje:

Coca-Cola i Plazma nagradna igra traje od 17.07.2023. u 00.00.00 i traje do 18.08.2023. u 23.59.59

Dobitnici

Imena dobitnika su objavljena na stranici www.hr.coca-colahellenic.com

Nagrade:

 • 1 x Toyota C-HR Hybrid MY22
 • 4 x PUTOVANJE U LONDON za dvije osobe + utakmica Totenhama
 • 100 x Poklon kartice za kupovinu sportske opreme u iznosu od 50 €
 • 1000 x Ručnici za plažu 1000 komada (Coca-Cola)
 • 500 x Ručnici za plažu 500 komada (Plazma)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici priređivača Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te ujedno zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Proizvodi i pakiranja koja sudjeluju i nagradnoj igri

 • Coca-Cola 1 l
 • Coca-Cola 1 l Zero
 • Coca-Cola 1 l Zero Lemon
 • Coca-Cola 1 l Zero Sugar Zero Coffeine
 • Plazma 300 g original

Kako sudjelovati?

U razdoblju trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom mjestu koje prodaju proizvode navede iznad na području Republike Hrvatske kupite najmanje 1 proizvod Plazma 300 g i 1 proizvod Coca-Cola u pakiranju od 1 litre,

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

 1. Slanjem SMS poruke sadržaja COLA, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054. Troškove slanje SMS poruka snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 0,32 eur/2,40 kn (s PDV-om)
  ili
 2. Ispunjavanjem Internet obrasca na www.hbc-coca-cola.com/nagradnaigra-cola (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, poštanski broj, mjesto i kontaku broj mobitela).

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 25.08.2023. godine. uz pristustvo javnog bilježnika.

Dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnog odabira s pomoću računalnog sustava. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke i web prijave uredno zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre – od 17. srpnja 2023. u 00.00.00 do 18. kolovoza 2023. u 23.59.59

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. Prisustvovat će mu tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076 (dalje u tekstu: NTH MOBILE d.o.o.), koje za priređivača tehnički provodi nagradnu igru, kako bi se osigurala ravnopravnost sudjelovanja i jednaka mogućnost dobitka svih sudionika. O tijeku će se izvlačenja voditi zapisnik koji se dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na stranici https://hr.coca-colahellenic.com u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Obavijest dobitnicima

Dobitnike nagrada priređivač će obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS ili web prijavom prilikom registracije u promociji radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dostava nagrada

Dobitniku nagrade ista se dostavlja od strane Priređivača u roku od 60 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio Priređivača telefonskim putem, na trošak Priređivača, putem dostavne službe koju je priređivač odredio. Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Pravila

Za prijavu putem web stranice posjetite www.hbc-coca-cola.com/nagradnaigra-cola

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x