Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojCoca-Cola i Wolt nagradna igra: Wolt i Coca-Cola za nezaboravno nogometno iskustvo

Coca-Cola i Wolt nagradna igra: Wolt i Coca-Cola za nezaboravno nogometno iskustvo

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra Coca-Cole na Woltu traje u periodu od 10.04.2023. do 21.05.2023.

Nagrade:

 • GLAVNA NAGRADA:
  • put, smještaj i karta za utamicu Bayern Munich – Red Bull Leibzig
 • Nagrade drugog izvlačenja:
  • 25 x nogometni dres
  • 25 x dobitnika nogometna lopta

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godin.

Kako sudjelovati?

Popis restorana i trgovina iz kojih možeš naručiti svoju Coca-Colu možete pronaći na OVOM LINKU

Oglasi

Sudjelovanje se ostvaruje kupnjom barem jednog proizvoda Coca-Cola i Coca-Cola Zero u pakiranjima 0.33L CAN, 0.5L PET i 1L PET na platformi Wolt te pošalju SMS poruku sadržaja NOGOMET, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054 ili putem web stranice na OVOM LINKU

Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 0,32 EUR / 2,40 EUR (s PDV-om).

Oglasi

Napomene:

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu.
 • Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje nagrada odvijat će se metodom slučajnog odabira u dva kola i to: 27.04.2023., i 23.05.023.


U izvlačenju 27. travnja 2023. (prvo kolo) slučajnim odabirom odabrati će se jedan dobitnik koji će osvojiti dvije karte za utakmicu FC Bayern Munich vs RB Leibzig 20. svibnja s uključenim avio kartama i smještajem.

U izvlačenju 23. svibnja 2023 (drugo kolo) slučajnim odabirom odabrati će se 25 dobitnika koji će osvojiti nogometni dres i 25 dobitnika koji će osvojiti nogometnu loptu.

Oglasi


U izvlačenju drugog kola sudjelovati će i oni igrači koji su sudjelovali u prvom kolu, osim onih koji su osvojili nagradu u prvom kolu.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Povjerenstvo će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri u skladu s Pravilima. SMS poruke i brojevi računa zaprimljeni izvan razdoblja trajanja nagradne igre smatrat će se nevažećima. Ako se prijava izvučenog dobitnika proglasi nevažećom, nagrada će se podijeliti sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Sudionici obavezno trebaju sačuvati račune kojima su se prijavili u nagradnu igru te su ih dužni prezentirati Priređivaču na njegov eventualni zahtjev.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite Wolt web stranicu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x