Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola: Za rođendan naš, poklon je vaš

Coca-Cola: Za rođendan naš, poklon je vaš

Oglasi

coca-cola-nagradna-igra-2011-frizider-sparPočela je nova nagradna igra Coca Cola za Euro 2012 u kojoj je fond nagrada 42 x 2 karte za Euro.
Detalje potražite na stranici
“Coca-Cola Euro 2012” 

 

 

Oglasi
Oglasi

 

Nagradna igra traje u rodajnim mjestima Spar Hrvatska, a proizvodi i pakiranja koji sudjeluju u nagradnoj igri su: Coca-Cola 0,25L limenka, Coca-Cola 0,33L limenka, Coca-Cola 0,5L PET Coca-Cola 1,0L PET, Coca-Cola 1,5L PET, Coca-Cola 2,0L PET, Coca-Cola 2,5L PET, Coca-Cola zero 0,5L PET, Coca-Cola zero 1,0L PET,
Coca-Cola zero 2,0L.

U razdoblju trajanja nagradne igre u Spar trgovinama u Hrvatskoj kupite bilo koji artikl koji ulazi u nagradnu igru preuzmite kupon na info pultu Spar trgovina, te pravilno ispunjen kupon sa svim traženim podacima (svojim imenom, prezimenom, adresom, brojem i datumom računa kupljenog proizvoda) ubace u za to predviđenu i posebno označenu kutiju koje se nalazi na info pultu Spar trgovina.

Svaki sudionik nagradne igre mora radi preuzimanja nagrade sačuvati izvornik računa kao dokaz kupnje proizvoda i prava sudjelovanja u nagradnoj igri.

Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati s neograničenim brojem kupona. Po jednom računu sudionik ima pravo dobiti na info pultu Spar trgovine onoliko kupona koliko na računu ima pojedinačnih pakiranja proizvoda iz članka 4. ovih Pravila nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Isti sudionik u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu od nagrada.


Nagradni fond sastoji se od:

1. – 5.nagrada: Coca-Cola retro hladnjak

6. – 20. nagrada: Coca-Cola retro suncobran

21. – 125. nagrada: Coca-Cola rashladna torba

Izvlačenje nagrada održat de se 25.07.2011. s početkom u 12 sati, a imena dobitnika bit će objavljena na www.coca-colahellenic.hr dana 27.07.2011. Svi dobitnici bit de pisanim putem obaviješteni o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja. Više o nagradnoj igri na stranici Coca-ColeOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi