Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Za najnoviju aktivnu Coca-Cola nagradnu igru posjeti stranicu
https://nagradnaigra.com.hr/tag/coca-cola/

Coca-Cola promocija počinje 22. siječnja 2018. i traje do 4. ožujka 2018. ili do isteka zaliha. Za unos kodova posjeti https://www.ccpokloni.hr/

Fond poklona
Fond poklona se sastoji od 16.000 kom pojedinačnih poklona – posuđa čiji je proizvođač Metalac posuđe, Gornji Milanovac, Srbija:
RB     Poklon omogućuje     NAZIV     KOLIČINA
1.     Metalac posuđe     Pekač s poklopcem (slika a)     2 000 kom
2.     Metalac posuđe     Tava za palačinke (slika b)     7 000 kom
3.     Metalac posuđe     Okrugli pekač (slika c)     7 000 kom

Da bi stekli pravo sudjelovanja u promociji, potrebno je::
1. kupiti jedno od promocijskih pakiranja Coca-Cole i Coca-Cole zero od 1 L, 1,5 L i 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži
2. sačuvati račun od kupovine
3. pronaći osmeroznamenkasti brojčano-slovni kod ispod zatvarača i nakon toga
A/ posjetiti mrežnu stranicu www.ccpokloni.hr i otvore svoj profil na portalu unošenjem osobnih podataka: ime, prezime, e-adresa i lozinka, a zatim unesu kodove; kodovi se pretvaraju u bodove; određeni se broj bodova zamjenjuje za poklon raspoloživ na stranici (ccpokloni.hr) ili
B/ nazovati besplatnu infoliniju priređivača i uz pomoć operatera stvore profil, zamijene kodove za bodove te bodove za određeni poklon iz fonda poklona. (0800 0455)

Svaki sudionik promocije može imati najviše jedan profil na stranici www.ccpokloni.hr koji može stvoriti samostalno ili pozivom na infoliniju priređivača (0800 0455).

Svaki kod može biti iskorišten samo jednom. Ako se kod iskoristi više puta, u obzir će se uzeti samo prvi unos koda, a svi će se naknadni unosi istoga koda zanemariti.

Svaki kod vrijedi jedan (1) bod. Bodovi se zamjenjuju za poklone. Svaki poklon vrijedi određeni broj bodova. Nakon što se skupi dovoljan broj bodova, odabire se poklon za koji se zamjenjuju skupljeni bodovi pri čemu će se sudionicima oduzeti broj bodova u vrijednosti odabranoga poklona. Priređivač ne snosi odgovornost ako potrošač do kraja trajanja promocije ne iskoristi sve bodove koje je skupio putem vlastita profila.

Za određeni poklon potrošač može kombinirati promocijske zatvarače s pakiranja Coca-Cole i Coca-Cole zero od 1 L, 1,5 L i 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži.

Sudionici promocije mogu u svakome trenutku provjeriti trenutačno stanje svojih bodova te stanje dostupnih poklona na zalihama putem stranice www.ccpokloni.hr ili pozivom na broj 0800 0455, od ponedjeljka do petka (od 9 do 17 sati).

Jedan sudionik promocije, odnosno jedan profil može unijeti najviše 102 koda, koliko je dovoljno za zamjenu ukupno dva seta Coca-Colina posuđa (jedan se set sastoji od posuđa na slici a, b i c). Nakon unesena će 102 koda sudioniku promocije biti onemogućeno daljnje sudjelovanje u promociji.

Korisnik se putem mrežne stranice ili pozivom na infoliniju priređivača odlučuje za način isporuke ili preuzimanja poklona:

a) Kad se odluči za samostalno preuzimanje odabranoga poklona (ili više njih) iz fonda poklona na jednome od šest određenih mjesta u Republici Hrvatskoj navedenih na mrežnoj stranici www.ccpokloni.hr, sudionik je promocije dužan na mrežnoj stranici u padajućemu izborniku odabrati mjesto koje mu najviše odgovara. Svoj poklon može preuzeti bilo koje subote od 24. veljače do 10. ožujka 2018. u razdoblju od 10 do 18 sati. Da bi preuzeo poklon, sudionik je dužan predočiti na uvid osobnu iskaznicu ili drugi dokument radi identifikacije, a na zahtjev i zatvarače promocije i račun ili račune za kupljene proizvode.

b) Kad se odluči za unošenje podataka o prebivalištu na mrežnoj stranici, odnosno adresu na koju želi isporuku poklona, isporuka je moguća u roku od šezdeset (60) dana od narudžbe i pod uvjetom da su ispunjeni svi uvjeti propisani ovim pravilima, osobito u vezi s čuvanjem zatvarača promocije i računa za kupljene proizvode.

Za unos kodova posjeti https://www.ccpokloni.hr/Najnovije nagradne igre

Oglasi