Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Coca-Cola nagradna igra počinje 15. travnja 2018. u 0.00 sati i traje do 15. svibnja 2018. u 23.59 sati.

Nagradni fond je:
2 x Nagradno putovanje  u Rusiju
Nagradno putovanje u Rusiju obuhvaća dvije karte za nogometnu utakmicu na Svjetskome nogometnom prvenstvu u toj državi između Argentine i Hrvatske 21. lipnja 2018., dvije zrakoplovne karte, zrakoplovne pristojbe i smještaj za dvije osobe u hotelu s tri zvjezdice s doručkom u Nižnjemu Novgorodu. Putovanje u Rusiju mora početi 20. i traje do 22. lipnja 2018., a dobitnik nema pravo odabrati putovanje u drugome razdoblju. Dobitnik ima pravo povesti još jednu osobu, a ako je druga osoba maloljetnik, potreban je pristanak i vodstvo druge punoljetne osobe.
3 x Karte za utakmicu Argentina –Hrvatska

Coca-Cola nagradna igra – kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje u razdoblju od 15. travnja do 15. svibnja 2018. u bilo kojemu prodajnom mjestu INOVINE d.d. na području Republike Hrvatske kupe proizvod te pošalju SMS poruku sadržaja Coca‑Cola, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054.  Priređivač igre zadržava pravo tražiti na uvid račun kao dokaz.
Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri neovisno o broju proizvoda koji su naznačeni na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Proizvodi su koji sudjeluju u nagradnoj igri proizvodi Priređivača iz kategorije gaziranih i energetskih pića, i to: Coca‑Cola, Coca‑Cola zero, Romerquelle, Schweppes, Fanta, Cappy, Cappy Pulpy, Fuzetea, Monster i Burn.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnoga odabira 17. svibnja 2018. za sve nagrade. Dobitnici nagrada bit će pisano obaviješteni o nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Detljna pravila možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi