Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Umjesto Coca Cola adventskog kalendara 2019 organiziran je nagradni natječaj koji traje od 1.12.2019. do 24.12.2019., u 23:59 sati.

Nagrade su:
24 x Coca-Cola paket iznenađenja

U natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske.

Na web stranici održat će se nagradni natječaj „Čini dobra djela“ u sklopu kojeg će svakog dana od 1. do 24. prosinca 2018. biti objavljen po jedan nagradni izazov. Kroz cijelo trajanje natječaja bit će ukupno 24 izazova.

Stručno povjerenstvo bira između svih prijavljenih izazova (tekstova) one najoriginalnije. U jednom izazovu nagradit će se po jedan sudionik odnosno kroz cijelo trajanje natječaja bit će 24 pobjednika. Popis dobitnika bit će objavljen na web stranici www.cinidobradjela.com i ažurirat će se tijekom cijelog trajanja nagradnog natječaja. Svaki Sudionik može sudjelovati neograničeni broj puta. Međutim, neće se priznavati višestruko sudjelovanje s profila i s lažnim podacima

Pobjednik će o osvajanju Nagrade biti obaviješten putem e-maila koji je ostavio u obrascu prilikom prijave ispunjenog izazova, najkasnije u roku 8 (osam) radnih dana od završetka natječaja.

Za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi