Oglasi

Coca-Cola nagradna igra 2020 u Lidlu

NaslovnicaIzdvojenoCoca-Cola nagradna igra 2020 u Lidlu

Coca-Cola nagradna igra 2020 u Lidl trgovinama traje od 9.3.2020 do 29.3.2020

Nagradni fond uključuje:
6 x Hladnjak SMEG
21 x toster SMEG
21 x Ludl kupon u vrijednosti od 400 kn

Kako sudjelovati u Coca-Cola nagradnoj igri u Lidlu?

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju fizičke osobe s prebivalištem u Hrvatskoj starije od 18 godina koje od 9.3.2020 do 29.3.2020. u bilo kojemu prodajnom mjestu Lidla na području Republike Hrvatske kupe proizvod definiran pravilima. Nakon kupovone proizvoda treba poslati SMS poruku sadržaja Coca‑Cola, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054.

Svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta ali s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Troškove sudjelovanja odnosno slanje SMS poruka snose sudionici nagradne igre, a cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn s uključenim PDV-om.

U nagradnoj igri se može sudjelovati kupovinom sljedećih prozvoda:
Coca‑Cola 0,5 L PET, Coca‑Cola 1 L PET, Coca‑Cola 2 L PET, Coca‑Cola no sugar 0,5 L PET, Coca‑Cola no sugar 2 L PET, Coca‑Cola Lemon no sugar 0,5 L PET, Sprite 2L PET, Fanta Orange 0,5 L PET, Fanta Orange 2 L PET, Fuzetea Fruits of Forrest 1,5 L PET, Fuzetea Peach Hibiscus 0,5 L PET, Monster Doctor 0,5 L CAN, Monster Ultra 0,5 L CAN, Monster Mango Loco 0,5 L CAN, Fuzetea Peach Hibiscus 1,5 L PET, Coke Plus Coffee 0,25 L CAN, Monster Green 0,5 L CAN, Schweppes Tonic Water 1,5 L PET, Schweppes Bitter Lemon 1,5 L PET i Schweppes Tangerine 1,5 L PET

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama priređivača 31.3.2020 na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. metodom slučajnoga odabira. Izvlačenju će prisustvovati tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o. koje za priređivača tehnički provodi nagradnu igru. O tijeku će se izvlačenja voditi zapisnik koji se dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dobitnike nagrada priređivač će obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonski, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na stranici https://hr.coca-colahellenic.com u roku od 8 dana od nagradnoga izvlačenja.

Nagrade će se dobitnicima dostaviti od strane priređivača u roku od 30 dana od dana kad ih priređivač obavijesti o dobivenoj nagradi. Nagrade se šalju na adresu dobitnika iz SMS poruke na način opisan u pravilima i to na trošak priređivača i preko dostavne službe koju je priređivač odredio.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE