NaslovnicaIzdvojenoCoca-Cola nagradna igra 2021 uz novi Coca-Cola APP

Coca-Cola nagradna igra 2021 uz novi Coca-Cola APP

 

Najnovija Coca-Cola nagradna igra se nalazi na sljedećem linku
>>> Coca-Cola nagradna igra <<<

Coca-Cola nagradna igra 2021 u Coca-Cola-APP počinje 12.4.2021. u 00.00.00 i traje do 9.5.2021. u 23.59.59.

Nagradni fond uključuje sljedeće pakete:
1 x Gaming paket vrijedan 7.444,00 kn, a paket uključuje
Playstation 5 digital edition + Sackboy A Big Adventure! + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Dualsense kontroler PS5
slušalice Pulse 3D Audio
Postaja za punjenje PS5
PS5 daljinski upravljač
PS5 kamera
2 x Technology paket vrijedan 9.519,00 kuna, a svaki paket uključuje
Huawei Mate 40 Pro, 256GB
Huawei Watch GT2 46mm

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina koje u razdoblju od 12.4.2021. do 9.5.2021., u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske, kupe koji od proizvoda definiranih pravilima te u okviru promocije “Coca-Cola App 2021” koja se održava u organizaciji priređivača u razdoblju od 12.4.2021. do 31.12.2021. ili do isteka zaliha što prije nastupi, potrošnjom osvojenih bodova za vjernost i/ili tzv. gemsa u okviru Coca-Cola App aplikacije u različitim kombinacijama, sukladno pravilima i pravilima promocije, ostvaruju pravo na sudjelovanje u nagradnom izvlačenju (u daljem tekstu: RAFFLE) prema svojem izboru.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi iz kategorije gaziranih pića, i to:
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) te Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri njezini sudionici trebaju preuzeti aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri). Nakon toga je potrebno otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unijeti svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak).

Nakon registracije treba u aplikaciju unijeti deseteroroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda.

Sudionik stječe pravo na sudjelovanje u izvlačenju potrošnjom i prikupljenih coinsa odnosno kombinacijom prikupljenja coinsa i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrara unutar same aplikacije. Način i uvjeti dobivanja coinsa i gemsa za navedeni i pravilima promocije i opisani u aplikaciji.

Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 25 puta s potrošnjom različitih kombinacija prikupljenih coinsa odnosno tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 50.000 prijava.

Nagradno izvlačenje je javno, a odvijat će se metodom slučajnog odabira 14.5.2021. u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo.

U izvlačenju sudjeluju svi sudionici koji su se uredno (i) prikupljenim coinsima odnosno (ii) kombinacijom prikupljenih coinsa i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrica unutar same aplikacije, u okviru aplikacije uredno registrirali i podnijeli zahtjev za osvajanje nagrada u okviru pojedinog RAFFLE-a sukladno ovim Pravilima, i to u razdoblju trajanja nagradne igre, odnosno od 12.4.2021. u 00.00.00 do 9.5.2021. u 23.59.59.

Ime dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljeno na mrežnoj stranici Coca-Cole https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja. Osvojena nagrada se dostavlja dobitniku od strane Priređivača najkasnije u roku od 30 dana od dana kada dobitnik uredno putem e-poruke obavijesti društvo COCA-COLA ADRIA d.o.o. o svojoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Podatke o svojoj adresi dobitnik treba poslati putem E-pošte u roku 8 dana od primitka e-poruke o osvojenoj nagradi od strane COCA-COLA ADRIA d.o.o.

Nova Coca-Cola nagradna igra traje u okvidu nove Coca-Cola APP, a detaljna pravila možete pronaći OVDJE 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE