Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra: COCA-COLA APP

Coca-Cola nagradna igra: COCA-COLA APP

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nova Coca-Cola nagradna igra se nalazi na sljedećem plavom linku Nova Coca-Cola nagradna igra Ova Coca-Cola nagradna igra je trajala u Coca-Cola app-u od 1. siječnja 2022. i traje do 31. prosinca 2022. ili do isteka zaliha poklona, što prije nastupi.

Nagrade:

Popis nagrada se nalazi u Coca-Cola APP-u

Količine poklona mogu biti ograničene i u nekim razdobljima određeni promocijski pokloni mogu biti nedostupni. U tom slučaju Priređivač ima pravo dobitniku ponuditi tada dostupne zamjenske poklone u protuvrijednosti prikupljenih coinsa odnosno gemsa, i to do isteka zaliha promocijskih poklona odnosno zamjenskih poklona. Priređivač zadržava samostalno pravo mijenjanja ili dopune promocijskih poklona za vrijeme trajanja promocije.

Oglasi

Proizvodi i pakeiranja koja sudjeluju u promociji

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) koji imaju deseteroznamenkasti alfanumerički promotivni kod ispod zatvarača, te Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB ambalaži) koji imaju deseteroznamenkasti alfanumerički promotivni kod ispod promotivne etikete.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina, osim zaposlenika Priređivača i društva COCA-COLA ADRIA d.o.o., OIB: 82229652860, Milana Sachsa 1, Zagreb (dalje u tekstu: COCA-COLA ADRIA d.o.o.) te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca).

Oglasi

Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovanja u promociji u skladu sa zakonskim odredbama. Ako je dobitnik poklona maloljetna osoba, Priređivač će poklon uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos.

Kako sudjelovati?

  1. Kupnjom promocijskih proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) te Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB ambalaži), koji sudjeluju u promociji, sudionik stječe mogućnost prikupljanja bodova za vjernost koje može zamijeniti za poklone, na način i u skladu s uvjetima iz ovih Pravila. Svaka kupnja jedne Coca-Cole, Fanta Orange, Fanta Shokata i Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cole ili Fante Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB ambalaži), koji su uključeni u promociju, vrijedi 1 bod (dalje u tekstu: coin) (jedna boca=jedan coin). Svaka kupnja jedne Coca-Cole Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange Zero Fanta Orange, u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cola Zero u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB ambalaži), koji su uključeni u promociju, vrijedi 2 coina (jedna boca=dva coina). Za određeni poklon potrošač može kombinirati promocijske zatvarače s pakiranja raznih proizvoda Priređivača koji sudjeluju u promociji.
  2. Za sudjelovanje u promociji sudionici promocije trebaju preuzeti Coca-Cola aplikaciju (dalje u tekstu: aplikacija) s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u promociji). Nakon toga je potrebno otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unijeti svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresu, datum rođenja i nadimak). Svaki sudionik promocije može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije. U slučaju da Priređivač tijekom trajanja promocije utvrdi da je sudionik otvorio više korisničkih profila u okviru aplikacije, Priređivač zadržava pravo diskvalificirati tog sudionika.
  3. Nakon registracije treba u aplikaciju unijeti deseteroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno ispod promotivne etikete Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml. Na pojedinom proizvodu koji sudjeluju u promociji nalazi se jedan (1) deseteroznamenkasti alfanumerički kod. Svaki kod može biti iskorišten samo jednom. Ako se osvojeni kod iskoristi više puta, u obzir će se uzeti samo prvi unos koda, a svi će se naknadni unosi istog koda zanemariti. Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija Priređivača ne mogu se koristiti u ovoj promociji.
  4. Sudionik stječe pravo na promocijske poklone sukladno ovim Pravilima (i) prikupljanjem coinsa odnosno (ii) kombinacijom prikupljanja coinsa i tzv. gemsa (u daljnjem tekstu: gemsi) kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrica unutar same aplikacije. Promocijski pokloni ovise isključivo o broju coinsa koje je sudionik prikupio tijekom promocije odnosno kombinacijom prikupljenih coinsa i tzv. gemsa. Sudionici u svakom trenutku tijekom trajanja promocije mogu na svojem korisničkom registriranom profilu u aplikaciji provjeriti vrstu dostupnih promocijskih poklona i način njihova preuzimanja.
  5. Način dobivanja gemsa: Svaka igra unutar aplikacije ima 15 do 20 razina podijeljenih po težinama prelaska: jednostavno, srednje teško, teško. Korisnik će za prelazak određene razine dobiti sljedeći broj gemsa: jednostavno (20 gemsa), srednje teško (30 gemsa), teško (50 gemsa). Ukoliko korisnik završi razinu s najboljim vremenom ili s najmanjim mogućim brojem pokušaja, ostvarit će bonus – dodatnih 50 gemsa po razini. Bonus se može ostvariti samo jednom za svaku razinu. Korisnik će dobiti gemse za prvih 5 uspješno prijeđenih razina igara u jednom danu (unutar 24 sata). Korisnik može nastaviti igrati nove razine unutar iste igre u istom danu, ali za njih neće ostvariti dodatne gemse. Maksimum gemsa koje korisnik može ostvari u jednom danu po jednoj igri su 250 (prelazak razina) + 250 (bonus) = 500 gemsa po igri.
    Vrsta i vrijednost promocijskih poklona ovisno o broju prikupljenih coinsa odnosno gemsa su opisani u aplikaciji. U opisu svakog promocijskog poklona u aplikaciji bit će naznačeno eventualno ograničenje u pogledu njegova preuzimanja po svakom sudioniku.

Preuzimanje nagrada

Svi podaci o promociji, kao i o načinu preuzimanja osvojenih poklona od strane dobitnika, su ostupni unutar aplikacije te putem poruke na facebook stranici Priređivača https://www.facebook.com/CocaColaHRV/ ili putem e-poruke na [email protected]. Osnovne informacije o promociji mogu se ujedno dobiti svakog radnog dana putem besplatne info linije, telefonski broj 0800-0455, i to od 09,00 do 17,00 sati..

Detalji preuzimanja svakog promocijskog poklona bit će navedeni u opisu samog promocijskog poklona u aplikaciji.

Oglasi

Svi dobitnici mogu svoje poklone prijavljivati (naručivati) isključivo putem svojeg korisničkog profila u aplikaciji.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi