NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra 2022: Osvoji Weber Genesis za posebno BBQ iskustvo!

Coca-Cola nagradna igra 2022: Osvoji Weber Genesis za posebno BBQ iskustvo!

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra u Plodinama počinje 15.06.2022. u 00.00.00 i traje do 15.07.2022. u 23.59.59.

Nagrade:

 • 1 x Weber Genesis® E-435 Gas Barbecue vrijednosti 15.799,00 kn
 • 100 x Set za roštilj

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposleniici Coca-Cola Hrvatska i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u Promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te ujedno zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Proizvodi i pakiranja koji sudjeluju u nagradnoj igri

 • Coca – Cola 1l
 • Coca – Cola Zero Sugar 1l
 • Coca – Cola Zero Zero 1l
 • Coca – Cola Zero Lemon 1l
 • Coca – Cola 4-pack 0.33l
 • Coca – Cola Zero Sugar 4-pack 0.33l

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje u periodu trajanja nagradne igre:

 1. U bilo kojem prodajnom mjestu Plodine d.d.. na području Republike Hrvatske kupe najmanje 2 proizvoda Coca-Cole iz pravila
 2. Pošalju SMS poruku sadržaja Coca-Cola, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu.
 • Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svi brojevi računa koji su reproducirani, udvostručeni, izmišljeni ili promijenjeni na bilo koji način tako da ne mogu biti potvrđeni kao zakoniti, bit će odbijeni.

Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Svi zaprimljeni brojevi računa bit će pod nadzorom priređivača i odbit će se ako nisu nabavljeni putem zakonitih i dopuštenih prodajnih kanala.

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje održat će se 22. srpnja 2022. godine. u poslovnim prostorijama Coca-Cole na adresi u Zagrebu, Sachsova 1.

Dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnog odabira s pomoću računalnog sustava.

U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke uredno zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre od 15. lipnja 2022. u 00.00.00 do 15. srpnja 2022. u 23.59.59 koje udovoljavaju ovim Pravilima.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Obavijest dobitnicima

Priređivač će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi pisanim i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS prilikom registracije u Promociji radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se dobitnicima dostavljaju od strane priređivača u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio priređivača telefonskim putem, na trošak priređivača, putem dostavne službe koju je Priređivač odredio.

Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika. Priređivač ima diskrecijsko pravo odlučiti hoće li isporučiti osvojenu nagradu dobitniku koji nema pripadni račun za kupljeni proizvod kojim se uključio u nagradnu igru.

U slučaju da se nagrada koja se dostavlja dobitniku dostavnom službom po izboru Priređivača ne može iz bilo kojeg razloga dostaviti na adresu o kojoj je dobitnik prethodno telefonskim putem obavijestio Priređivača, Priređivač će ponovno u roku od idućih 8 dana telefonskim putem obavijestiti dobitnika o dobitku te odrediti dodatni rok za preuzimanje osvojene nagrade, koji ne može biti kraći od 8 niti duži od 15 dana. Ako dobitnik niti u tom naknadnom roku ne podigne nagradu, odnosno ukoliko se osvojena nagrada ne može dostaviti ponovno dobitniku na adresu o kojoj je isti obavijestio Priređivača,, dobitnik gubi pravo na tu nagradu

Pravila Coca-Cola nagradne igre

Coca-Cola nagradna igra 2022 u Plodinama traje do 15.07.2022. u 23.59.59, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE