NaslovnicaIzdvojenoCoca-Cola nagradna igra 2023: Coca-Cola app screen time

Coca-Cola nagradna igra 2023: Coca-Cola app screen time

Trajanje:

Nova Coca-Cola nagradna igra se nalazi na sljedećem linku:
Nova Coca-Cola nagradna igra

Nagrade:

U 3 izvlačenja nagrade su:

 • 1 x WANDERCON VIP PAKET vrijedan 15.086,29 HRK / 2.000,00 EUR, a uključuje:
  trodnevnu ulaznicu za 1 (jednu) osobu za gaming spektakl Wandercon u Osijeku od 3.2.2023. do 5.2.2023., smještaj u hotelu, prijevoz od hotela do eventa, večeru s influencerima)
 • 1 x PRO GAMING SETUP vrijedan 10.992,61 HRK / 1.459,07 EUR, a uključuje:
  • Gaming računalo Phoenix Flame Z-510 Intel i5-10400F/16GB DDR4/SSD 512GB/GTX 1660 6GB
  • Monitor AOC CQ32G3SU 32″ QHD VA 1ms 2xHDMI DP FreeSync 165Hz USB3.2 gaming zakrivljeni
  • Gaming Stolica NEON Battle Station II
 • 2 x PUTOVANJE U DISNEYLAND ZA 4 OSOBE pojedinačne vrijednosti 42.241,62 HRK / 5.600,00 EUR, a uključuje:
  Putovanje u Disneyland Pariz za 4 (četiri) osobe od 21.4.2023. do 23.4.2023. s uključenim ulaznicama za Disneyland, avio-kartama i smještajem u hotelu.
 • 2 x PS5 SUPER SET pojedinačne vrijednosti 5.774,3 HRK / 767,30 EUR ,a svaki set uključuje:
  • PlayStation 5 B Chassis
  • PS5 Dualsense Wireless Controller
  • PS5 Dualsense Charging Station
  • PS5 HD Camera
  • PS5 Media Remote
 • 3 x A1 POKLON PAKET pojedinačne vrijednosti 6.434,00 HRK / 853,93 EUR, a uključuje:
  • mobitel Xiaomi 11T 128GB sivi 5G
  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm crni

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina osim zaposlenika Priređivača i COCA-COLA ADRIA d.o.o. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Ako je dobitnik maloljetna osoba, priređivač će nagradu uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos u odnosu na maloljetnog dobitnika.

Proizvodi i pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri

Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar i Fanta Orange u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži te u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži.
Coca-Cola Zero limun, Coca-Cola Zero Caffeine Free i Fanta WTF Pineapple Hibiscus Zero u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži
Fanta Orange Zero i Fanta Shokata u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži
Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži

Kako sudjelovati?

1. Kupi proizvod

U bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske, kupi bilo koji od iznad navedenih proizvoda i sudjeluj u promociji ˝Coca-Cola App 2023˝

Potrošnjom osvojenih bodova za vjernost (likeovi ili bubbleovi) i/ili tzv. gemsa u okviru Coca-Cola App aplikacije ostvaruju se pravo na sudjelovanje u nagradnom izvlačenju prema svojem izboru.

Kupnjom proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fante Shokate i Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži stječeš mogućnost prikupljanja bodova „like“. Svaka kupnja jednog od navedenih proizvoda koji su uključeni u nagradnu igru, vrijedi 1 like (jedna boca=jedan like).

Kupnjom proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži koji sudjeluju u nagradnoj igri, stječeš mogućnost prikupljanja bodova „bubble“. Svaka kupnja jednog od navedenih proizvoda koji su uključeni u nagradnu igru vrijedi 1 bubble (jedna boca=jedan bubble).

2. Unesi kod u aplikaciju

a) Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je preuzeti aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri). Nakon toga je potrebno otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unijeti svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak). Svaki sudionik nagradne igre može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije. U slučaju da Priređivač tijekom trajanja nagradne igre utvrdi da je sudionik otvorio više korisničkih profila u okviru aplikacije, Priređivač zadržava pravo diskvalificirati tog sudionika.

b) Nakon registracije treba u aplikaciju unijeti deseteroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranjima u plastičnoj (PET) ambalaži odnosno ispod promotivne etikete Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži, koji sudjeluju u nagradnoj igri. Na pojedinom proizvodu koji sudjeluju u nagradnoj igri nalazi se jedan (1) deseteroznamenkasti alfanumerički kod. Svaki kod može biti iskorišten samo jednom u okviru aplikacije. Ako se osvojeni kod pokuša iskoristiti više puta, aplikacija će prikazati poruku kako je kod već iskorišten i njegov unos neće biti moguć. Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija odnosno nagradnih igara Priređivača ne mogu se koristiti u ovoj nagradnoj igri.

Napomene:

 • Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 25 (dvadesetpet) puta s potrošnjom različitih kombinacija prikupljenih like-ova ili bubble-ova odnosno tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 20.000 (dvadeset tisuća) prijava.
 • Sudionici nagradne igre u svakom trenutku tijekom njezina trajanja mogu na svojem korisničkom registriranom profilu u aplikaciji provjeriti vrstu dostupnih nagrada i grupa nagrada u kojima mogu sudjelovati te način njihova preuzimanja.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Coca-Cola Hrvatska na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo

Nagradna izvlačenja odvijat će se metodom slučajnog odabira:

A. dana 1. veljače 2023. godine za sljedeće nagrade:

WANDERCON VIP PAKET (x1)

B. dana 27. veljače 2023. godine za sljedeće nagrade:

PUTOVANJE U DISNEYLAND ZA 4 OSOBE (x1)

A1 POKLON PAKET (x3)

C. dana 3. travnja 2023. godine za sljedeće nagrade:

PUTOVANJE U DISNEYLAND ZA 4 OSOBE (x1)

PS5 SUPER SET (x2)

PRO GAMING SETUP (x1)

Objava dobitnika

Ime dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljeno na stranici priređivača hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Dobitnik je dužan u roku od 30 (trideset) dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi putem e-pošte dostaviti društvu COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne dostave COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade u roku od 30 (trideset) dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, COCA-COLA ADRIA d.o.o. će dobitnike ponovno u roku od 8 dana obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za dostavu osobnih podataka koji ne može biti kraći od 8 dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ukoliko niti u tom roku ne dostavi osobne podatke, odnosno ime, prezime i podatak o adresi za dostavu nagrade, gubi pravo na nagradu čime prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Preuzimanje nagrada

Nagrada se šalje na adresu dobitnika na trošak priređivača putem dostavne službe koju je odredio priređivač.

Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod priređivača iz kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje preuzmi Coca-Cola aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a

Za detaljna pravila posjetite www.coca-colahellenic.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x