Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojUSKORO ZAVRŠAVA! Coca-Cola nagradna igra: Osvoji karte za EURO 2024 svaki dan!

USKORO ZAVRŠAVA! Coca-Cola nagradna igra: Osvoji karte za EURO 2024 svaki dan!

Oglasi

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra traje 01.04.2024. u 14.00 sati do 15.05.2024. u 09.00 sati.

Nagrade:

 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU ŠPANJOLSKA – HRVATSKA (ukupno 18 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU ŠPANJOLSKA – HRVATSKA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ALBANIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ALBANIJA (ukupno 18 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ITALIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ITALIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)

Vrijednost nagradnog fonda: 36.000,00 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina osim zaposlenika Priređivača i COCA-COLA ADRIA d.o.o. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca). Ako je dobitnik maloljetna osoba starija od 16 (šesnaest) godina, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos u odnosu na maloljetnog dobitnika.

Oglasi
Oglasi

Coca-Cola pakiranja koja su dio promocije

 • Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine u pakiranju od 500 ml i 1 L u plastičnoj (PET) ambalaži,
 • Coca-Cola i Coca-Cola Zero u pakiranju od 1.5 L i 2 L u plastičnoj (PET) ambalaži

koji imaju deseteroznamenkasti alfanumerički promotivni kod ispod zatvarača

Kako sudjelovati?

 1. Kupi bilo koji Coca-Cola proizvod naveden u pravilima u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Skeniraj QR kod na pakiranju
 3. Preuzmi Coca‑Cola App: Na svoj mobilni uređaj i registriraj se
 4. Unesi kod i iskoristi ga za sudjelovanje u nagradnoj igri – maksimalno 45 puta po igri.
 5. Igraj igricu: Igraj igricu u Appu, skupljaj Gemse i iskoristi ih za sudjelovanje u nagradnim igrama.

Sudionik stječe pravo na sudjelovanje u RAFFLE-u u skladu s ovim Pravilima i to potrošnjom prikupljenih like-ova i tzv. gemsa kao dodatnih bodova koje sudionik može dobiti igranjem mobilnih igara unutar same aplikacije

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo

 • 1. izvlačenje: dana 12. travnja 2024. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU ŠPANJOLSKA – HRVATSKA (ukupno 18 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 2. izvlačenje: 19. travnja 2024. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU ŠPANJOLSKA – HRVATSKA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 3. izvlačenje: 26. travnja 2024. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ALBANIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 4. izvlačenje: 3. svibnja 2024. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ALBANIJA (ukupno 18 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 5. izvlačenje: 10. svibnja 2023. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ITALIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)
 • 6. izvlačenje: 17. svibnja 2023. godine za sljedeće nagrade: 2x ULAZNICE ZA UTAKMICU HRVATSKA – ITALIJA (ukupno 16 dobitnika – svaki dobitnik osvaja 2 (dvije) ulaznice)

Napomene:

 • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu pa sudionici koji su osvojili nagradu u jednom od 6 nagradnih izvlačenja
 • Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 45 (četrdesetpet) puta s potrošnjom različitih prikupljenih like-ova i tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 20.000 (dvadeset tisuća) prijava.

Objava dobitnika

COCA-COLA ADRIA d.o.o. će u ime priređivača obavijestiti dobitnika o osvojenoj nagradi putem e-poruke na e-adresu iz registriranog korisničkog profila dobitnika u aplikaciji, i to u roku od 8 dana od dana održanog nagradnog izvlačenja.

Ime i prezime dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljeno na mrežnoj stranici www.hr.coca-colahellenic.com te unutar Coca-Cola aplikacije u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Oglasi
Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je dužan u roku od 7 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi putem e-pošte dostaviti društvu COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime, adresu, broj telefona i podatak o email adresi za dostavu nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne dostave COCA-COLA ADRIA d.o.o. osobne podatke, odnosno ime, prezime, adresu, broj telefona i podatak o email adresi za dostavu nagrade u roku od 7 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, COCA-COLA ADRIA d.o.o. će dobitnike ponovno u roku od 2 dana obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za dostavu u trajanju od 7 dana od dana primitka obavijesti. Ukoliko niti u tom roku ne dostavi osobne podatke, odnosno ime, prezime, adresu i podatak o email adresi za dostavu nagrade, gubi pravo na nagradu čime prestaju sve daljnje obveze
Priređivača prema dobitniku.

Nagrada se šalje na email adresu dobitnika na trošak priređivača nakon što dobitnik dostavi sve potrebne podatke. Nakon slanja nagrade na email adresu koju je dobitnik potvrdio dostavivši svoje podatke, prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Pravila

Za sudjelovanje preuzmite Coca-Cola App

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x