NaslovnicaIzdvojenoCockta nagradna igra 2021: Odigraj za svoju stvar!

Cockta nagradna igra 2021: Odigraj za svoju stvar!

Najnovija Cockta nagradna igra i Cockta natječaj nalaze se na stranici:
>> Cockta nagradna igra i natjeaj <<

Cockta nagradna igra 2021 traje u periodu od 01. svibnja 2021 do 30. lipnja 2021. godine.

Fond nagrada uključuje sljedeće nagrade:
10 x Apple iPhone 12 64GB White pojedinačna vrijednost 5.600,00 kn + PDV = 7.000 kn
9 x Beats Solo Pro Wireless Noise Cancelling Headphones,Ivory pojedinačna vrijednost 1.712,88 kn +PDV = 1.903,20 kn
33 x Cockta JBL zvučnik Flip 5, pojedinačna vrijednost 741,45 kn + PDV = 926,81 kn
9 x Garmin Fenix 6S pojedinačna vrijednost 2.849,00 kn +PDV = 3.561,25 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 154.047,06 kn sa PDV-om

Nagradna igra organizira se i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske za sve potrošače proizvoda, a mogu sudjelovati potrošači stariji od 16 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji u trgovini u Republici Hrvatskoj ostvari kupnju barem jednog proizvoda Cockte:
“Cockta original” litraže 0,5l i 1,5l i “Cockta free” litraže 0,5l i 1,5l, sa obojenim čepovima (bijeli čep sa plavim crtama i plavi čep sa bijelim crtama)

Nakon kupnje se radi prijava putem web stranice nagradnaigra.cockta.eu. Potrebno je upisati kod koji se nalazi s unutrašnje strane ambalaže proizvoda (ispod obojenog zatvarača), (bijeli čep sa plavim crtama i plavi čep sa bijelim crtama) te obvezne osobne podatke potrebne za potrebe provođenja nagradne igre i ostvarivanja svrhe u koju je ista organizirana sukladno ovim Pravilima (ime i prezime, kontakt telefonski broj, e-mail adresa). Jedan kod vrijedi kao jedna prijava u nagradnu igru.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem prijava svakoga dana i to s različitom numeracijom ispravnih kodova. U slučaju da sudionik upiše neispravni isti ili različiti kod 3 puta (3 kriva unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu – a da mu aplikacija javi da je neispravan (krivi unos), nema pravo nadalje ukucavati kodove naredna 24 h, te se nakon toga njegov profil otključava za daljnji unos kodova. Isto vrijedi i za sljedeći niz krivih unosa (za svaki unos po tri neispravna koda) – profil se zaključava, a nakon proteka 24 h profil se otključava i sudionik ima pravo dalje unositi ispravne kodove. Preporuka je da se sudionik nakon što se unese kriva numeracija kodova 2 puta, javi na [email protected] pojedini kod može biti iskorišten samo jedanput, i računa se kao jedna prijava.

Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenja će nadzirati tročlana komisija, te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 8 dana nakon svakog izvlačenja na nagradnaigra.cockta.eu  Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem u roku 8 dana od izvlačenja. Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila imaju pravo preuzeti nagrade u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave.

Cockta nagradna igra 2021 traje do 30.6.2021, a za pravila i prijavu putem web stranica kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE