NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCockta: Tvoj trenutak, tvoja stvar

Cockta: Tvoj trenutak, tvoja stvar

Trajanje:

Cockta nagradni natječaj traje od 1.9.2021. godine (od 00:00 sati) do 30.9.2021. godine (do 23:59 sati)

Nagrade:

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:

3 x PlayStation 5 + igrica Destruction AllStars
5 x Fuji INSTAX Mini 11 Aparat – bijeli
7 x Dron – Ryze Tech Tello by DJI
20 x Selfie stick Cockta

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju samo punoljetne fizičke osobe (preko 18 godina starosti), s prebivalištem na području Republike Hrvatske. Sudjelovanje je dozvoljeno samo u svoje (vlastito) ime.

Maloljetne osobe i osobe koje imaju skrbnika, mogu sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba koja ima skrbnika, organizator, odnosno za to ovlaštena osoba, uručuje nagradu osobi koja je po zakonu ili odluci državnog nadležnog tijela određena da skrbi o njoj.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici organizatora te članova njihovih užih obitelji koji s njima žive u zajedničkom domaćinstvu.

Kako sudjelovati i nagradnom natječaju Cockte?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju:

  1. Napravi kreativnu fotku u kafiću s tvojom omiljenom Cockta bočicom COCKTA 275 ml Original ili Free
    Fotografija može nastati na bilo koji način. Odluka je na tebi – fotografirati može mobitelom/fotoaparatom. Pritom sama fotografija može biti kreativna/crno-bijela/panoramska i slično. Uz fotografiju nije potrebno ubacivanje teksta, a na njoj se mogu nalaziti i razne osobe… kako god odlučiš, odnosno naglasak je na kreativnosti.
  2. Registiraj se na www.tvojtrenutak.cockta.eu (za registraciju je potrebno upisati tražene podatke: ime i prezime, kontakt broj, adresu stanovanja, e-mail adresu, godinu rođenja)
  3. Podijeli fotku na www.tvojtrenutak.cockta.eu

Napomene:

  • Tijekom trajanja natječaja jedna osoba može objaviti više fotografija, ali je potrebno prilikom svake objave fotografije ponovo se prijaviti. Svako objavljivanje dodatne fotografije zahtjeva ponovnu prijavu
  • Prilikom jedne prijave moguće je objaviti samo jednu fotografiju
  • Tijekom trajanja natječaja jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu
  • Fotografije će biti vidljive i javno dostupne na internetskoj stranici tvojtrenutak.cockta.eu. Sudionici će biti obaviješteni putem e-maila da je njihova prijava odobrena/odbijena od strane administratora

Odabir dobitnika

Proglašenje svih dobitnika bit će objavljeno na kraju nagradnog natječaja.

Bit će nagrađeno 35 najkreativnijih fotografija.

Dobitnici će biti odabrani na temelju kreativnosti/kvalitete fotografije te uspješnosti izvedbe fotografije. Bit će nagrađene fotografije koje će po mišljenju tročlanog povjerenstva na najkreativniji način pokazati trenutak povezivanja s Cocktom. Povjerenstvo će provjeriti je li dobitnik ispunio sve uvjete za sudjelovanje u nagradnom natječaju sukladno pravilima.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Objava dobitnika bit će vidljiva na internetskoj stranici: www.tvojtrenutak.cockta.eu najkasnije do 8.10.2021.

Dobitnik će biti obaviješten putem e-maila i dobit će zamolbu da pošalje: ime i prezime, adresu stanovanja, grad, broj telefona, e-mail adresu (ukoliko je posjeduje) kako bi se nagrada mogla poslati na trošak Organizatora.

Organizator će najkasnije u roku od 8 dana obavijestiti dobitnike o osvojenim nagradama. Dobitnici će preuzeti nagrade osvojene u nagradnom natječaju najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o osvojenoj nagradi.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan dokazati svoj identitet te potpisati dokument o preuzimanju nagrade.

Pravila Cockta natječaja i pravila

Za pravila i sudjelovanje u Cockta natječaju posjetite https://cockta.eu/hr/tvoj_trenutak/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE